Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 11 DECEMBER - LITE LÄNGRE- LITE BÄTTRE

Klicka på den röda rubriken för att visa bilder och läsa hela inlägget.


Vissa dagar är lite längre men också lite bättre än andra. I dag har vi tex KanDeKanViat i två omgångar. Först var det dubbelgrupp på morgonen. Då körde vi igenom hela julshowen, ja inte gästartisternas insatser förståss men våra egna. Robin Kerstins Pöjk kom förbi och spelade och sjöng lite. Det är alltid lika skoj när han kommer. Vi uppskattar det jättemycket!

Genomdraget gick mycket bra och vi känner oss redo nu. Redo att möta publiken i Parkhallen om knappt en vecka.. Biljetterna på måndagen är slutsålda och nu finns det alltså bara biljetter kvar till tisdagens föreställning. Jätteskoj tycker vi. 808 gillare på facebook-det tycker vi också är jätteskoj. Vi gillart massor!

Nu i kväll har vi varit i väg på liten mini turné i Mjölby, vi fick gästa Blåklintskolans personal-jul-middag. Det var mycket skojigt. Vi sjöng några julvisor och några vanliga låtar. Simon dansade så han blev alldeles svettig!

Peder blev lycklig när Kerstins Pöjk Robin sjöng om honom i Uh la la. På ett ställe sjunger man egentligen : " sen så får du kööööra" men Robin brukar byta ut och sjunga någon KanDeKanViares namn och i dag sjöng han: Sen får Peder köööra...

Vi fick fika, applåder och varsin ros- tack så mycket säger vi och vi kommer gärna tillbaka.

Nu ska vi ladda som tusan för premiären i Parkhallen på måndag!

Skepp å höj- det kommer bli görsköj!


De här bilderna fanns på toaletterna på Blåklintskolan, vi tyckte det var lite skoj. Kan ni gissa på vilka två ställen det är okej att pinka?

Simon, Kerstins Pöjk, Tessan och Eva S laddar inför giget.