Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

FREDAG 29 NOVEMBER " ATT VILJA ÄR ATT KUNNA"

För att läsa hela blogginlägget och se bilden. Klicka på den röda rubriken.

Tidigt i morse åkte Sandra, Anders och Therese ner till Tranås med handledarna för att vara med i en radiointervju. Det var mörkt och kallt och lite pirrigt. Sandra hade vaknat redan vid 03.00 när det fortfarande var natt och kunde inte somna om- så kan det vara i bland när man ska göra spännande och roliga saker.

Programmet som vi var med i heter FREDAGSFRALLAN och sänds i Radio Sommenbygd 97,8 MhZ och han som har programmet heter Janne Holmbom. Vi var inbjudna att prata om vår julshow i Parkhallen men det blev en hel del prat om annat- som vanligt.

Vi pratade om när julshowen är och vi berättade att den är den 16,17 december i Parkhallen. Vi pratade om hur vi gör när vi gör julshowen att alla är med och önskar låtar och att handledarna sedan hjälper till att sätta i hop en ordning.

Vi pratade om våra gästartiser. Att vi har ett gäng från Aneby med som heter Suprprise och och att Vilfred, Linda, Robin och Mange också är med på scenen i julshowen.

Vi lyssande på en rolig låt som heter "Ät inte snö som blivit gul" då skrattade vi mycket det är en jätterolig text.

Som vanligt när vi gör nått så är det både skratt och tårar och när vi pratade om det som är viktigt på riktigt så blev (som vanligt) våra handledare rörda men även Janne.

Anders berätttade att han står på scenen för att han vill bli sedd och Sandra talada återigen om hur viktigt det är att fokusera på möjligheterna i stället för svårigheterna.

Vi sjöng och tecknade till låten Välkommen hem som EMD sjunger. En mycket fin text. Har ni hört den?

Den går så här: Du är välkommen hem, bara kom som du är- välkommen främling och vän. När alla lamporna tänds finns det rum för dej här Välkommen hem igen.

Så vill vi att publiken ska känna den 16, 17 december i Parkhallen i Tranås. Att de är välkommna och kan komma till våran show precis sånna som de är. Att de liksom vi ska känna att de duger- för Kan De i Glada Huddik och Köping så Kan Vi i Mjölby. KanDeKanVi - så enkelt är det! Att vilja - det är att kunna- så det så!