Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Flera onsdagar ett blogginlägg

Semester och strul med att komma in på sidan här för att kunna blogga är anledningen till att det har varit lite bloggtorka. Men nu är vi tillbaka här på sidan. Mycket har hänt sedan sist. Vi har fått ännu ny deltagare från grannkommunen. Välkommen säger vi till dig! Vi har bokat in flera gig och så har vi bytt datum på julshowen två gånger. Först för att lokalen var uppbokad och sedan för att bandet inte var fulltaligt. Men nu vet vi att det blir julshow den 16 och 17 december i Parkhallen! Det ska bli så skoj. Vi har såklart redan börjat repetera och i dag började vi med slutet. Ja vi tänkte att det är lika bra så vet vi att vi i alla fall har en bra afinal. Vi har sjunigt och dansat och så avslutade vi med en massageberättelse. Ett bra sätt att avsluta repetitionerna att varva ner och få ge och få känna beröring.

I dag behövde vi verkligen varva ner för både förmiddagen och eftermiddagen har varit så roliga, vi har skrattat så mycket att vi har gråtit. Åt roliga saker som vi har kommit på som till exempel att det kan bli skoj att byta ut ett B mot ett H i ett ord och helt plötsligt så har man ett shownummer. Nu blev ni nyfikna va? Nä vi avslöjar inget det får ni se i julshowen.

I dag kom Anders Hildeskog vår trummis och hälsade på han fick applåder och en puss på kinden. Vi blir så glada när folk dyker upp och hälsar på oss när vi repar. Om några veckor kommer det mer folk och hälsar på ett studiebesök från Kungshöga och dessförinnan ska vi klämma in två shower. Så det här är en mycket mycket rolig höst att se fram emot. Vi lägger inte ut några bilder här i bloggen utan de finns att se på vår facebook sida. Vi ses om en vecka! Glöm inte att Du duger precis som du är!