Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 28 augusti - nästan som vanligt

En vecka går fort. Idag träffades vi igen på Kungshögaskolan. Två grupper en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Skönt att återigen ha två tider så att alla som vill och behöver äta lunch i lugn och ro hinner göra det. Visst har det varit mysigt med matlådor och det har funkat riktigt bra men det här är ändå bättre för de flesta.

I dag har vi pratat vidare om önskelistan till julshowen. Förra veckan kom vi på 50 låtar och i dag kom vi på lika många till. Några har vi provsjungit och provdansat lite. Det är ju så med musik att vissa låtar är roliga att lyssna på men kankse inte så roliga att sjunga. För att veta vad som kommer funka på publiken så måste det liksom kännas i hela kroppen när man hör dem. Det ska liksom börja rycka och sprätta lite så där i en - på ett alldeles lite lagom vis.

I dag har det ryckt och sprätt lite här och var. Vi har pratat om upplägg på julshow hur vi tänker att det ska vara på scenen och om vi ska ha gästartister om bandet ska vara med eller inte. Det ville alla- nån sa det är klart att VÅRT Värsta Bästa Band ska va med. Vi vill ha fler talroller, några vill vara solister och några vill ha med dans.

Ljud och Ljus vill vi också ha såklart så vi hörs och syns bra. Jominsann för en vecka sedan kändes det lite konstigt att börja tänka på julshow idag känns det hur bra som helst och nu vill vi bara fortsätta och tänka ut en massa bra grejer som vi kan ha med. Det gör vi nästa vecka! Tills dess ska vi bara stå här rakt upp och ner och slö-glo lite mitt i våra kläder och känna att vi duger- precis sådana som vi är!


Bilder från dagens repetition finns på vår facebook sida. Gå gärna in och gilla den för det gillar vi!