Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 21 AUGUSTI TERMINSTART

Äntligen, som jag har längtat, jag trodde aldrig det skulle börja igen, jag har längtat hela sommaren. Jag har väntat och väntat och väntat på den här dagen- det här är några av de fraser som mötte oss handledare i dag när vi startade upp verksamheten i KanDeKanVi efter sommaruppehållet. Fantastiskt så mycket positiva, glada, lyckliga förväntansfulla och sång, dans och showsugna människor som bokstavligen sprang in i aulan på Kungshöga. Ja vi var ju i en annan lokal idag. Det var ett stort kramkalas och det fanns så mycket att prata om efter så många veckors ledighet. I dag har vi hunnit massor. Vi har sjungit, dansat, haft genomgång, provat nya danssteg. Så kom Kerstins Pöjk Robin och var med och spelade gitarr när det kom ett studiebesök från Lettland, de var så glada att de fick komma till oss och hälsa på så vi fick en kasse godis.

Som om det inte räckte med de godsakerna så var vi på Valentino, Mjölbys bästa pizzeria tycker vi och hämtade mat till oss allihopa. Lite fränt att hämta nästan 30 st pizzor. Då kunde de inte svara som de brukar att det tar 10 minuter en kvart, nä vi fick smsa vår beställning redan på förmiddagen för att de skulle hinna klart.

Ja vi har redan börjat jobba lite försiktigt med julshowen, vi har gjort en önskelista för det ska man ju göra till jul, fast den här gången var det inte en lista med grejer utan en önskelista med sånger som vi vill ha med i showen. Det var många mycket bra förslag! Här har vi en bra grund att jobba med.

Vi provade en ny massageberättelse också som våra handledare har skrivit, en mycket bra med tydliga instruktioner om hur rörelserna ska utföras.

Så har vi tittat på bilderna från sommarens föreställningar och på facebooksidan på projektor så att alla även de som inte har facebook får se hur det ser ut.

Det här blir en bra höst! Vi ska duga hela tiden tänkte vi!

En nyhet för i höst är att vi inte kommer att lägga ut några bilder här på bloggen, de läggs i stället ut på vår facebooksida.

Där har vi nu 660 gillare- inte illa va?!

Tänk när vi startade den sidan var målet att få 100 gillare. Fränt! Vi ses om en vecka!

Samma tid samma plats- men då har vi två grupper en på förmiddagen och en på eftermiddagen.

Men vi är på Kungshöga även då.

Tills dess- glöm inte att där du står- där står du och duger- precis som den du är!