Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

11 juni MUSIKTÄVLING MED KERSTINS PÖJK

I dag kom han igen så där bara helt apropå och hälsade på utan nån egentlig anledning. I går fick Ingela ett sms där han, Robin, Kerstins pöjk skrev, jag kan komma till KanDeKanVi om Ni vill- om vil vill?! Det är klart vi vill som en av deltagarna sa, Robin du är ju en i vår familj nu. En annan tyckte han var gullig och nån tyckte han hade snygg rumpa- så det är klart att han vill komma till oss tänker vi- när han får så mycket komplimanger. Förutom att Robin var med i dag så hade vi med eftermiddagsgruppen lite utvärdering om vad som har varit bra i vår och vad som kan bli bättre. Alla var mycket nöjda med terminen och flera tycker att föreställningen i Hembygdsgården är det bästa som vi i KanDeKanVi har gjort- och även nu några veckor efter så känns det fortfarande så där gladpirrigt i kroppen när man tänker på den 31 maj, alla människor som kom och hur fint vädret var och hur glada alla var och hur bra allt gick. Det var en fantastiskt kväll så enkelt är det.

Vi har såklart pratat lite om att vi ska på vår sista turné på måndag, då ska vi gästa Boxholms Parken tillsammans med Robin, Magnus, Värsta Bästa Bandet, Sångarbröderna och Jennie och Johan Pettersson och så Vilfred och Stephan. Det kommer också att bli en höjdar kväll inte riktigt lika "stort" som 31 maj men lite så där alldeles lagom stort. Ska bli skoj för Boxholmsgänget i KanDeKanVi att få uppträda på hemmaplan.

Båda grupperna i dag hade musiktävling, vi liksom passade på eftersom Robin var med, han spelade och sjöng och Ingela ställde frågor och så fick vi poäng. Vi hade döpt lagen till Grisarna och Kanin och Stålis och Idolerna - vilka som vann? Det säger vi inte- det är inte så viktigt det viktiga är ju att man har kul och att alla kan vara med. Det var inte bara musikfrågor utan lite om prinsessbröllopen och om hur gammal Robin är och lite annat smått och gott. Det här var ju sista gången som vi träffades nu innan sommaruppehållet om vi räknar bort måndagens föreställning. När den är gjord då tar vi sommarlov och så hoppas vi att vi ses allihopa i höst igen.

Vi vill också passa på att säga TACK och LYCKA TILL till vår chef Sabina Mildh Grandin som inte längre ska vara vår chef.

Tack för allt du har gjort för oss och för att du har trott på oss och stöttat KanDeKanVi och låtit oss växa som grupp och som individer.

Vi hoppas att vi ses igen- vi kommer att sakna dej!


Nu laddar vi som tusan till på måndag- hoppas att det blir mycket folk, biljetterna finns hos våra återförsäljare i Mjölby på Anderssons Elektriska och Åboden och Hemköp och i Boxholm hos Barberarn´och på ICA - vi ses !