Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

4 juni En (nästan) helt vanlig tisdag

I dag var det lite "dagen efter känsla" på hela gänget. En enorm lycklighet över att föreställningen i fredags var så lyckad samtidigt som det blir en tomhet över att det liksom är över. Eller det är det ju egentligen inte- vi ska ju görat´igen om några veckor i Boxholm, men just den här grejen som hittills är det största och det bästa vi har gjort- det är liksom över för den här gången.

Så i dag var det att återgå till ordningen eller oordningen vilket man nu vill. I dag kom Anebygänget och kören Surprise till oss och hälsade på. Kul att ses igen. De fick vara med på en nästan helt vanlig KanDeKanVi tisdag. Vi hade genomgång där vi pratde om vad som hade gått bra under föreställningen och vad som kunde ha gjorts bättre. Alla var väldigt nöjda och det var svårt att hitta saker som man ville förbättra.

Sedan värmde vi upp både kropp och knopp och rösten med lite olika övningar. Sedan sjöng vi, dansade och fikade och så avslutade vi med en massageberättelse-d et var länge sedan och mycket uppskattat av alla, det var lite nytt för Surprise:arna och de ville gärna ha tips om var man kunde hitta sådana berättelser.

Ja det var en nästan helt vanlig tisdag för oss i KanDeKanVi. Vi ses om en vecka!