Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

31 maj Alla sjunger allsång

Vilken kväll det blev, solen lyste, våra gästartister glänste, men klarast av alla lyste alla KanDeKanViare i Hembygdgården i Mjölby i fredags kväll.

Vädret var fantastiskt, hembygdsgården var full med människor som ville se och höra oss, bandet och gästartisterna.

Det var en fantastiskt rolig kväll.

Fin musik, kloka ord och tankar från Lisa Tilling, Kerstins Pöjk Robin Carlson sjöng om "Ulla-la" och att Vi var på gång- och det var vi hela kvällen.

Magnus Karlsson kom i brandbil med blåljus och möttes upp av KanDeKanVis egen brandkår och tillsammans sjöng de KOm och ta mig långt härifrån, i värsta Brandsta City släckers stil.

Vilfred Landstedt från Ödeshög sjöng schlager och allsång. Kevin Lehnberg bjöd på Strövtåg i hembygden och ledde sin kör Kompiskören.

Bandet skojade lite och bytte trummis mitt i en låt för att han skulle gå och fiska- gissa vilken låt- just det Gå och fiska.

Det var en helt magisk kväll precis så fantastisk som vi ville att den skulle bli. Allt fungerade som det skulle på och och bakom scenen!

Anderssons Elektriska som har hjälpt oss att sälja biljetter delade ut gratis fika biljetter till de som kom i publiken- vi fick ju också varsina så klart i KanDeKanVi så vi kan gå dit och fika nån dag under sommaren.

Vi vill tacka alla som på nått sätt hjälpte till- här borde vi skriva ingen nämnd och ingen glömd- för ni är så många som bidrar till att vi kan göra det här och vi vill inte glömma någon för Ni är alla lika viktiga för oss.

Men vill ändå nämna några: Scenarbetare och andra frivilliga som ställt upp och hjälpt oss Ni är guld värda!

Ni gör det där som inte märks, men om ni inte gjorde det då skulle det märkas för då är det mycket som inte skulle fungera på scenen.

Till gästartister och bandet säger vi tack för att Ni ville vara med!

Till Dacketräffen och Industrigatans dagcenter för hjälp med mat och fika och affischer och biljettryck mm.

Tänk så mycket bra dagliga verksamheter det finns i Mjölby kommun och tänk så bra det blir när man kan hjälpas åt så här.

Å till alla andra som har gjort det Ni har kunnat och velat- TACK!

Till alla KanDeKanViare för att Ni är de ni är och gör det ni gör- Ni är så bra allihopa!

Å vet ni- ni duger allihopa!


Nu laddar vi om för nästa show Boxholm 17 juni- here we come!