Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

NÄST SISTA REPET...

...sen smäller det! På fredag är det skarpt läge, då kommer vi köra vår Alla sjunger allsångskväll tillsammans med våra gästartister i Mjölby Hembygdsgård, fullt av folk kommer det vara för nästan alla pengar är slut. I går fanns det mindre än 15 biljetter kvar på Anderssons Elektriska som varit en av våra återförsäljare!

I dag har vi repat med scenarbetarna, det är de fantastiska människor som hjälper oss artister att komma av och på scenen i rätt låt. Få på oss de scenkläder vi ska ha och fixa fram rekvisitan och ge oss mikrofoner när vi ska sjunga solo. Fatta hur mycket de har att hålla reda på.

Vilka är de då? Ja några av dem jobbar i kommunen på andra boenden och arbetsställen eller i poolen och några är sånna där sköningar som ställer upp och hjälper till helt gratis- bara för att de tycker att det är roligt! Det gör oss alldeles varmgladlyckliga i hela kroppen.

Dagens repetition gick precis som förväntat- alla vet vart de ska och när de sjunger solo. Vissa saker kan vi inte öva förrens vi är på scenen i Hembygdsgården och bandet och alla andra är med så det ska bli skoj att det äntligen är fredag den 31 maj- den fredag som vi har längtat mest efter hur länge som helst.

Vi kommer träffas klockan 14.00 och hålla på till senast 21.00 vi tror att föreställningen kommer att hålla på till ca 20.30, det är ju lite svårt att veta eftersom vi inte har kunnat testa allting ännu. Spännande är det också. En av gästartisterna har vi träffat mycket, det är Kerstins pöjk Robin Carlson och så Magnus Karlsson honom har vi också träffat förut, men de andra är nya för oss. Som sagt- nu är det nedräkning på allvar och eftersom vi inte längre kan lägga in bilder här på bloggen i det här nya bloggsystemet så får ni helt enkelt gå in på vår facebooksida och kolla bilderna där. Å ni vi ses väl på fredag! Skepp å hoj- görsasköj!