Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Tisdagsglädje på en torsdag

Så kan det bli när vi är i farten! Vi har varit i Kvarnparken här i Mjölby och sjungit och showat för HSB på deras stämma. Det var skoj, riktigt skoj. Alla var glada både på scenen och i publiken. Vi körde gamla godingar som "Världens bästa servitris" och så lite smakprov ur Alla sjugner allsångs repetouaren. Kerstins pöjk Robin var ju med såklart- han är liksom vårt eget lilla husband har blivit på nått sätt.

Fika fick vi såklart och så en blomma.

Nu är det en vecka kvar tills det är dax nere i Hmebygdsgården i Mjölby, biljetterna börjar ta slut, det finns ännu några stycken kvar på Anderssons Elektriska i Mjölby. Tänk vad skoj! Vi har koll på SMHI:s sida och det ser ut som att vi kommer att ha vädergudarna på vår sida.

Det spelar egentligen inte så stor roll om det regnar eller är sol, vi kommer att göra vårt bästa ändå oavsett vilket. Men det är klart sommartider hej hej, gör sig lite bättre i solsken- eller hur?!

Nu ere tack och gonatt- det kostar att ligga på topp och vara artist! I dag vill vi ge en stor guldstjärna till Mjölby Taxi som väntade på våra stjärnor som blev lite sena. TACK!

Nu hopp och hej kollifej!