Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Tisdag 21 maj -Mitt i spenaten!

Idag har vi varit i Mjölbys vackra hembygdsgård och repeterat. Fränt var det- scenen var större än vad vi trodde och så fint det var- grönt och skönt! Härligt! Kul att va på plats och få prova alla upp och ner och in och utgångar.

Vi kommer behöva hjälp att bygga ramper så att våra "hjulbenta" vänner kan ta sig upp, det fanns heller inga trappräcken att hålla sig i men då får man göra som i TV- ringa en vän. Eller ringa behöver man ju inte här är de ju bara att ropa på nån så kommer det nån och hjälper till

Vi är så himla bra på det (också) att hjälpas åt.

Hela föreställningen körde vi igenom och sedan fikade vi- det smakade bra i gröngräset.

Det är fortfarande mycket kvar att göra inför premiären och nu börjar vi få lite premiärnerver fortfarande är det mest nervösa vad vi ska få och äta och hur vädret ska bli.

Våra handledare har numer en ny morgonrutin de kolla 10-dygns prognosen på SMHI och YR väder sidorna flera gånger om dagen.

Än så länge ser det hoppfullt ut- uppehåll och ca 20 grader varmt. Men ni vet väl vad man brukar säga?! Att den svenska sommaren är den bästa dagen på hela året.

Nu på torsdag ska vi göra ett gig i Kvarnparken i Mjölby- det ska bli kul. Robin en av våra gästartister kommer att följa med så det blir lite nytt och lite gammalt på repertouare. Jätteskoj- det ser vi fram emot. Vi ses nästa vecka. Skepp å hoj- görsaskoj!