Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Tisdag 14 maj- publikt rep!

I dag är det tisdag igen och tisdagar är inte veckans bästa dag för inget utan för att det är då vi träffas och repeterar med KanDeKanVi. I dag hade vi publik på repetitionen, nyttigt och bra för genast måste vi skärpa till oss lite extra och göra vårt allra bästaste. Bra är det för då vet man var det "klickar" lite grann, alltså var det inte riktigt sitter i hop och så kan man börja jpbba på en lösning för att få det som inte funkade så bra att fungera bättre.

Vi fick mycket beröm av vår första provpublik, de tyckte att vi hade valt bra låtar och att vi sjöng bra och så frågade de om det fanns biljetter kvar att köpa- och det finns det än så länge! Vi har sålt många men vill ju så klart sälja ännu fler och ännu fler än då åsså ännu ännu fler för vi tycker ju att alla ska gå på Alla sjunger allsång den 31 maj i Hembygdsgården.

Vi ska repetera några tisdagar till och även hinna med en liten turné, eller nåja turné och turné gig på hemma plan ska vi göra ett i alla fall- är det nån som vet om det kallas för turné när man gigar/sjunger/showar på hemma plan- eller är det bara turné när man åker i väg?

Det måste vi ta reda på! Å om man måste åka nånstans för att det ska kallas turné då får vi väl åka ett varv i potatisrondellen då i så fall! Hi hi!

För Er som saknar bilder och så här på bloggen så får vi be er att gå in på vår facebooksida och kolla på bilderna, det funkar inte att lägga in dem här sedan de gjorde om den här bloggsidan, eller rättare sagt handledarna vet inte riktigt hur den här nya sidan fungerar, ibland när de har skrivit långa blogg inlägg och trott att de lagt in bilder så fungerar det i alla fall inte. Vi lovar att vi ska öva på det så att vi snart kan visa bilder även här på bloggen. Vi ses igen om en vecka.