Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

19 mars - BOXHOLM HERE WE ARE

Idag har vi varit på uflykt- IGEN - tänker någon! Ja IGEN säger vi. I dag har vi varit i Boxholm närmare bestämt på Bjursdalens äldreboende och sjungit och showat och spexat och det var så roligt, alla i publiken var så glada och klappade takten och skrattade och allt var alldeles alldeles underbart. Förutom vädret då, snöat som tusan har det gjort idag, men det gjorde inget, för de ca 110 personerna som hade trängt i hop sig i stora samlingssalen där vi var blev varma på både utsidan och insidan som en tant sa.

Å svettigt var det, vi körde såklart Publiken upp med händerna, nästan alla viftade med och så körde vi Papaya Cocunut åsså I am sailing åssåklart Mamma mia och det var så där gladlyckligt hela tiden.

En fantastisk föreställning och så gott fika, smörgås och så dajmtårta- japp ni hörde rätt dajm tårta- så sött åsså kletigt åsså vansinnigt gott.

Å vad skoj att Eva och Jessica våra Boxholmare fick showa på hemmaplan.

Vadstena buss fick skjutsa oss dit och hem, ett känt ansikte bakom ratten, Bosse busschaufför, han fick en puss av Evy innan hon ropade Glad PÅsk och försvann med sin taxi. Ja rosor fick vi också, men idag vill vi ge dagens ros till Mjölby Taxi som stuvade om lite så våra artister i KanDeKanVi inte behövde vänta till 17.30 när vi kom hem strax före fyra. Snacka om servceminded!  Tack snälla Mjölby Taxi för att ni alltid försöker göra det bästa, vi vet att det inte är så lätt med en fast tidtabell att följa.

Nu så är vi glada och nöjda med dagen, vi gjorde det bästa vi kunde, där vi stod med det vi hade så vi är nöjda, vi kände att vi inte tänkte så mycket utan körde efter "bara gört" principen. Vi har känt att vu har dugt precist som de vi är.

Å bästa av allt, när Ingela & Annelie var och föreläste på gymnasieskolan i kommunen om KanDeKanVi som daglig sysselsättning så passade de på att fråga åhörarna där om de kunde hjälpa till och lista ut en av sångerna som Sofi sjöng i bussen till Aneby men som vi då inte kom på vilken det var. Emma heter tjejen som gissade rätt.

Sången Sofi menade då var såklart: Luftens hjältar! Så bra nu vet vi det- tänk så bra det blir när man hjälps åt!

Nu så tar vi ledigt i två veckor. Vi ses igen vecka 15.

Ajössens!

Bilder från dagens utflykt finns på vår facebooksida, glöm inte gilla oss där för det gillar vi!