Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

SNART DAX FÖR NYSTART 2013

Så var det över för den här gången. Julen kom och gick förbi i en hiskelig fart. Det har varit skönt med ledighet men nu suger det lite i show och teatertarmen igen. Nästa tisdag den 15 januari kör vi igång igen på Kulturscenen med dubbelgrupp på förmiddagen. 2013 kommer att bli en spännande termin. Vi har lite förändringar i tiderna, skolan har behov av scenen och vi hade inget annat val än att flytta på oss, så eftermiddagsgruppen får börja en timme tidigare. Det kommer bli en stor förändring, det är mycket som ska klaffa med ett tidbyte, färdtjänst, personalscheman och mattider, lunchlådor och annat. Det ska bli spännade att se hur det kommer att funka.

En av våra deltagare sa så klokt att nu ska vi inte se svårigheterna utan möjlgheterna och det kändes så gött.

För det är just det "tänket" som på nått sätt alla vi KanDeKanViare försöker leva efter.

I bland är det svårt och då får man göra det bästaste man kan i alla fall, trots att det är lite motigt.  Så vi tror att det löser sig till det bästa. Det måste det vi har ju liksom inget annat att välja på. Vi bara gört!

Så nu ser vi fram emot att få ses på tisdag. Fortsätt följ oss här på bloggen vi kommer skriva varje tisdag när vi har repat, på facebook kan ni gilla oss och kolla på bilder och skriva saker till oss.

Nu så 2013- here we go!