Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

SUCCÉ X 2

Så var det då gjort, premiären och föreställning kvällen efter det.

Med julsånger och coola attityder, med kockar, grisar på rymmen och ebn galen ren, med skönsång och vrålsång och värsta öset på slutet så var årets föreställning MER JUL - alldeles allldeles lagom på alla sätt och vis.

Allt gick som det skulle, tillochmed över förväntan. Det är så häftigt när det vi jobbat och slitet med en hel höst helt plötsligt är på riktigt. När det vi tanken lekt med hur det kommer bli när det blir precis så som vi har tänkt och tom bättre. När energin från publiken tänder oss och vi tänder dem, där i mötet när skratten klingar och tårarna rinner och allt blir så där KanDeKanVi bra som det bara kan bli. Vi är så nöjda med ännu en fantastisk premiär, det gick så bra och alla var så nöjda och glada efteråt. Parkhallen ger oss fin fin service, gröten var hemlagad och skinkmackorna smakade utmärkt. Runt 300 personer per kväll hade vi i publiken och detta trots snöstorm, ett fåtal uteblev pga av vädret men fullsatt och mer därtill var det på dansgolvet och det var målet.

Ett annat av våra mål är ju att få fler gillare, och minsann nu har vi över 420- fränt! Vi gillar att ni gillar oss på facebook och att ni gillar det vi gör. Årets julshow fick mycket beröm från publiken och de sa att det var det bästa vi har gjort hittills, att alla deltagare hade vuxit sedan förra året, å då har vi ju ändå haft en stor show i våras också. Många anhöriga, föräldrar och syskon till våra artister ger oss fina komplimanger vilket känns bra. Vårt motto applicerade vi nu den här föreställningen på publiken. "Bara gört" Tänk inte så mycket "Bara gört". Man ska inte bry sig så mycket om vad andra tycker och tänker om en hur man ser ut eller det man gör- bara gört! Det blir så mycket enklare så! Vi är så nöjda och glada att vi har gjort ännu en premiär och ytterligare en föreställning. Vi är tacksamma för all den hjälp vi får på och bakom scenen. Av grabbarna i bandet- det är ju fantastiska kan spela precis vad som helst- makalöst. Tobias Martinsson och Magnus Karlsson, som fyller ut programmet när vi byter kläder och pustar ut mellan våra låtar. Till Calle och Emil som driver Parkhallen för att de vill ta dit oss- till våran chef Sabina Mildh som tror på oss och stöttar oss i det arbete vi gör. För att hon ser att det här handlar om så mycket mer än bara en timmas föreställning.  Till alla fantastiska scenarbetare som hjälper till bakom scenen så att vi kommer in i rätt kläder till rätt låt och har rätt rekvisita med oss. Vi är tacksamma för att alla gör sitt bästasta och verkligen gör det de kan så bra som de kan det. För ingen kan göra allt men alla kan göra något och med Ingela och Annelie som hjälper oss så blir det här bra- för vi tänker inte så mycket- vi bara gört!  På tisdag kör vi dubbelgrupp på förmiddagen då ska vi ha utvärdering- tills dess: Förskotts God Jul- superkul!

Tomten var självklart med i showen, Linus och Ingela

Tomten var självklart med i showen, Linus och Ingela

Grisarna Sofie och Simon tyckte det var gött å leva och var glada att du sluppit undan kockarna Werner och Werner som ville göra julskinka av dem.

Grisarna Sofie och Simon tyckte det var gött å leva och var glada att du sluppit undan kockarna Werner och Werner som ville göra julskinka av dem.

...den galne renen Magnus. Som inte var ren men heller inte smutsig?! Julgalen kankse???

...den galne renen Magnus. Som inte var ren men heller inte smutsig?! Julgalen kankse???

Ingen show utan att Sten-Åke gör ett fränt gitarr solo!

Ingen show utan att Sten-Åke gör ett fränt gitarr solo!