Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

GENREP TV OCH LITE ANNAT SMÅTT OCH GOTT...

...idag gar vi haft celeb...seleb...sileb...äsch fint besök, eller rättare sagt de som besökte oss på Kulturscnen i Mjölby fick ju träffa ett fint gäng. Lokal TV och tidningarna kom och tog bilder och gjorde intervjuer idag inför vår föreställning som har premiär om MINDRE ÄN EN VECKA! Tänk att vi är där nu, eller snart, snart ska vi få möta publiken.

Underbart känns det, vi gjorde ett bra genomdrag i dag också, en del scenarbetare var med för första gången. Oh vad vi är tacksamma för alla dessa underbara fantastiska människor som hjälper oss på och bakom scnenen. 

Bara en sån sak som att ta sig på toa när man sitter i rullstol är ju lite meckigt för oss, man måste ju liksom gå utvägen i regn och rusk. Inte alltid så roligt- som i dag när regnet bara öser ner. Men tack vare en sån här scenarbetare som hjälper till så löste det sig fint. Alla hjälps åt och det biir så bra så bra! 

Hoppas nu att tidningarna skriver nått fint och att det blir ett bra reportage i 24 Corren.

Simon en av våra huvudrollsinnehavare blev intervjuad- åsså sjöng vi ett av de andra paradnumren- vilket? Det får ni se när ni kommer till Tranås om en vecka! Vi ses där!