Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

20 november - två veckor kvar!

Wow!

Vi säger det igen wow vad bra det här blir!

I dag har i kört ett genomdrag med alla medverkande på och bakom scenen.

Eller njae inte riktigt alla, men nästan alla som ska vara med den 3, 4 dec i Parkhallen var med oss idag. Några scenarbetare var inte med idag. Men de kommer med nästa gång. Så då har vi nått att se fram emot då också!

Så roligt, så fantastiskt kul- det sitter verkligen i hop på riktigt- alltihop- det funkar det bara gör det, hur det har gått till?

Ja vi vet inte riktigt men funkar gör det. Eller jo det vet vi ju egentligen, vi har repat och repat och repat stött, nött och blött föreställningen framåt tillbaka om och om igen, alla är säkra och trygga, man vet vart man ska och varför- det är liksom en förutsättning för att det ska bli bra. Att man vet vad som händer och därför är trygg om nått skulle hände som man inte har räknat med.

Det gör det nästan alltid när KanDeKanVi är i farten, det är liksom lite utan det "finiga" med oss, att det blir som det blir och att det är det som gör att det blir så bra. 

Det känns i alla fall bra nu i dag efter första genomdraget med hela gänget att det funkade. Lite ljud och ljus på det här och så Värsta Bästa Bandet i ryggen, lite hjälp från Tobbe och Mange i Almost Famous ja sedan sitter det här som en sportkeps. Just det kepsar ja, det ska vi ha med oss nästa tisdag, den som har alltså, man måste inte köpa en ny, men om man har en hemma då ska den med. Man vet aldrig riktigt när man har behov av en keps, kankse när man repar "Mer Jul" med KanDeKanVi!

Nu börjar nedräkningen på allvar- är ni med oss?!

Tagga tagga tagga- den 3 december är det premiär- vi gillart! Gör ni???

TACK OCH HEJ VI SES- SJUNG DEJ VRÅLHES!