Gruppträning

Hos oss hittar du olika former av gruppträning. Du har även möjlighet att gå på vattenträning som är lika effektivt som träning på land. Våra duktiga och inspirerande instruktörer leder pass för både otränade och vältränade. Våra instruktörer tar alltid hänsyn till dig som är ny och vill komma igång!

Åldersgränser och scheman

Åldersgräns

Från det år du fyller 14 får du delta i vår gruppträning.

Gruppträningsschema

I vår app och på vår webbportal ser du alltid aktuellt schema för gruppträning och vattenträning.

Informera gärna instruktören om du är ny och behöver lite extra hjälp med utrustning, inställningar med mera.

Passbeskrivning och bokning

För att boka pass hos oss loggar du in i vår webbportal. Tryck på respektive pass i schemat för att få fram en passbeskrivning.

Boka gruppträning och vattengymnastik via Lundbybadets webbportal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Virtuell vattenträning

I november 2021 lanserades ett nytt gruppträningspass på Lundbybadet! Vi erbjuder nu virtuella vattenträningspass från HYDROHEX.

Vid varmvattenbassängen ställer vi upp en stor flyttbar skärm, som visar träningspassen. Med instruktörer som visar övningarna i vattnet och till medryckande musik, tränar du igenom hela kroppen på 45 minuter.

Du bokar in dig som vanligt i vår app eller via webbportalen, där du kan se alla olika pass som erbjuds.

Du behöver registrera dig för att kunna boka pass hos oss, det gör du på vår webbportal. Du kan använda ditt abonnemangskort, klippkort eller engångentré för träning.

FortGjortHome

Att träna ska vara lättillgängligt, roligt och inspirerande.

För att göra det lättare för dig att lyckas med ditt hälsosamma liv, kan du nu träna vilken tid på dygnet du vill, var du än befinner dig och framförallt som du själv vill.

Flera gånger i veckan fylls FortGjort Home på med nya program i ett redan välfyllt sortiment av dans-, harmoni- och träningspass.

OBS! Gäller endast kunder med träningskort på 6-månader eller mer.

Läs mer om FortGjortHome

Du kan även ladda ner en app till din mobiltelefon (Apple och Android). Med Lundbybadets App blir det smidigt för dig att boka och avboka dig på våra gruppträningspass!

Kontakt

Reception

Telefon: 010-234 50 83

lundbybadet@mjolby.se

Senast publicerad