Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Tisdagen den 30 oktober

Snart så…

…ere dags.

Ännu återstår mycket arbete, men nu ser vi mer än bara ”konturerna” på julshowen. I dag har vi hjälpt s åt att tillverka rekvisita som hör ihop med en av låtarna som är med i showen. Alldeles lagom med julstämning så där, vi spelade julmusik och så slog vi in en hel hoper med paket med vita snören, gissa i vilken låt de paketen ska vara med i?

Vet ni förresten att det är helt nya jullåtar i år, inte bara jullåtar utan även andra låtar allt material som vi framför på scenen är nytt, och det bästa av allt vi har kommit på det själva. Tänk att det vi gjorde tidigare i höstas när vi ”kläckte” ideeér i parti och minut brainstormade så det knakade nu snart är verklighet. Alla låtar, alla idee´r som vi hade  då,  nu är de sammanflätade till det som blir 2012 års julshow och det kommer bli så bra. Så himla görsabra!

I dag kom scenkläderna med posten som vi har beställt.

Inte allt lite mer kommer nästa vecka- hoppas vi- att det ska behöva ta sån tid att få iväg några paket.  Fast det är klart det kanske inte är bara vi som har beställt  grejer, det kanske finns fler…som beställer grejer.

Det är ett härligt gäng som ser fram emot julshowen, det ska bli skoj att komma tillbaka till Parkhallen i Tranås igen – tänk att ett år går så fort, det känns ju som i går när vi var där för första gången. Så pirrigt det var då, då hade vi så många frågor, hur ska scenen se ut? Hur kommer bandet att låta? Ska det komma tillräckligt med publik? Kommer vi klara det? Hur ska det bli ? Hur ska det gå?

Nu vet vi,  vi behöver inte vara lika oroliga som förra året, pirra ska det göra annars är det inte heller bra. Alldeles lagom bra är det allra bästaste. Lite lagom pirr, lite lagom med rampfeber det hoppas vi att vi får. I år behöver vi som sagt inte vara lika oroliga för nått, vi vet att bandet låter bra, vi vet att det kommer funka med ljud och ljus det är proffs vi jobbar med,  vilket känns tryggt. Vi vet att vi kommer få mat god mat dessutom för de kan ta hand om sina artister i Parkhallen. Å sist men inte minst nu vet vi att biljetterna säljer bra, vi har fått fylla på  biljetter hos flera återförsäljare.

Vi har affisherat runt om i Östergötland och en del av Småland.

Så vi tror det kommer folk och vi vet att det kommer att bli en bra föreställning.

Det ska bli så skoj!

Nästa vecka har vi dubbelgrupp- till dess säger vi- tackåajö- hamburgerbrö´!

Ett litet...nä vänta nu en hel hög paket med vita snören!

Ett litet...nä vänta nu en hel hög paket med vita snören!