Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

We were here- Norrköping!

Då så har vi vidgat våra turnévyer ytterligare en liten bit. I dag har vi varit på Thapperska i Norrköping.

Mycket trevligt. En trevlig publik som klappade och sjäng med för glatta livet. En liten liten scen, utan handtag vid trappena att hålla i men väl en hiss upp till scenen- tummen upp för det. Tummen upp också för att Morgan Juvheden från Fegge och Mattes följde med (på sin lediga dag ska tilläggas) och körde ljudet åt oss- det hade inte funkat annars. Återigen insåg vi hur svårt det här med kommuntikation är. Ljudanläggning fanns det visserligen- i ett annat rum i ett skåp och med bara en mikrofon. Nu är inte vi sånna- utan vi tar det som det kommer- vi tänkte om och gjorde en föreställning lite så där unplugged- plugglöst helt enkelt och det funkade det också. 

När vi repade fick hästen ett skrattanfall och hästskötar cowboyen också- de blev liksom liggande i en hög på golvet. Först med benen rätt upp och sedan bara helt pladask på golvet- det såg så skoj ut. På facebook lyckades vi få till några bilder på fnitteranfallet. Tänk vad det smittar när någon är så där full i fniss och bara tokskrattar.

Vadstena buss och chauffören Sven tog oss tryggt dit och hem. Mat fick vi på plats pasta och skinksås mycket gott och så fika. Världens största kanelbullar de var stora som dasslock- på riktigt! Fränt! Det smakade bra. 

Det var många som var nyfikna på vår julshow och som ville veta mer- kul vi berättar gärna. Det finns mer info att läsa på facebook och biljetterna säljer på bra! Vi ser så mycket fram emot jul! I bussen hem hade vi en mycket intressant diskussion om när det är lagom att det kommer snö. Någon tyckte två dagar innan julafton och så kan det försvinna två dagar efter nyårsafton. Men julshowen då. Det skulle ju va fränt med lite snö runt den 3 och fjärde dec- eller hur?! Så det kan ju få komma en skvätt då och sedan kan det ju töa bort och sedan komma tillbaka två dagar innan julafton- vad säger ni ska vi bestämma det?!

Fast det går ju inte- sånt kan man ju inte bestämma. Men vi kan ju önska eller hur - så då önskar vi att det blir så.

Snipp snapp snut- Nu var dagens blogginlägg slut.