Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Alle man på scen...

Alldeles lagom snabbt…tar julshowen form.

I dag har vi repat i helgrupp. Alla börjar ha kolla på vart de ska stå och gå, vilka nummer som sitter ihop. I dag har vi repat på slutet. Kanske låter det lite konstigt att vi så här i början av hösten repar på det som är slutet på julshowen, men det gäller att passa på när vi är alla på scenen. De andra numren kan vi repa i halvgrupp och sedan sätta ihop, men vissa nummer blir bäst när vi repar tillsammans.

Vi har sagt det förr men säger det igen- det är fantastiskt skönt att repetera på

Kulturscenen, gott om plats, för alla. Toaletterna ligger ju dock lite avsides så för att ta sig dit om man är hjulbent dvs sitter i rullstol så måste man gå runt hela huset på utsidan, lite märklig konstruktion tycker vi- men det funkar. Även dagar som den här när regnet står som spå i backen, då får man ha en kvick assistent eller ett stort paraply- helst både och. Värre blir det förståss i vinter när det blir snö och slafs som man ska ta sig igenom också- men det löser sig det också det brukar det göra när KanDeKanVi är i farten.

På ett eller annat sätt så löser det sig liksom.

Nästa tisdag ska vi på turné till Norrköping. Det ska bli skoj. Kl 9.30 kommer bussen som ska ta oss dit. Vi längtar lite, eller lite förresten- vi längtar mycket! Så det så!  Men till dess säger vi Hejsan Svejsan Kollifejsan!