Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ÄNTLIGEN ÄR DET HÖST

...för höst betyder nystart-kick off-återsamling för KanDeKanVi gänget. Förhoppningsvis blir vi ännu fler nu.

Vi har fått förfrågningar från flera nya som är intresserade och lite nyfikna på att börja- hoppas att ni vill vara med i vårt gäng.

Alla boenden och arbetsställen har fått information på mail om vad som gäller inför i morgon, men för säkerhetsskull så skriver vi lite om det

här och på facbook också.

I morrn tisdagen den 21 august så kör vi igång igen. Vi ses på Kultruskolan kl 9.00 båda grupperna samtidigt, vi kommer att repetera hela dagen tillsammans, båda grupperna hela dagen, vi äter lunch tillsammans så pengar måste man ta med sig. Kaffe eller nått annat att dricka och en frukt kan också vara bra så att man orkar hänga i hela dagen. 

Vi kommer att prata om sommaren som varit, om hösten som kommer, vi kommer göra övningar, nya och gamla tillsammans, alltså nya och gamla övningar tillsammans med nya och gamla KanDeKanViare.

Vi tror att vi kommer att ha ett späckat schema så här första dagen och vi längtar så efter att få dra igång igen. Veckorna blir liksom lite bättre när man har en KanDeKanVi dag mitt i så där- som en lil-lördag fast på en tisdag. En glad-dag i början av veckan- underbart.

Frågor och funderingar- ring Ingela eller Annelie telefonnummer mailadresser mm stårt till höger   ---------------------->

Åh, vi är helt pirriga i magen av lycklighet för att vi ska börja i morrn igen!

Tills dess säger vi: Hej svejs Lingonfejs!