Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

FÖRÄNDRINGENS TID

Ute är det vår eller vinter eller vår eller vinter, beroende på när på dagen man tittar ut. Vädret växlar, förändras hela tiden, våren är på väg men den tar lite tid på sig i år. Den var ju nästan här sedan ångrade den sig och drog sig tillbaka men nu tror vi och hoppas att den är på väg på riktigt. Det är en förändringens tid ute och vi tycker att det är lite fränt med just förändringar, i bland blir de till det bättre och i bland blev det kanske inte så bra som man hade tänkt och då får man helt enkelt börja om från början och tänka på nått nytt sätt, eller prova nått annat gammalt sätt som man provade nån gång för länge sedan mensom inte funkade då, kanske kan en sådan förändring funka nu, när  man själv har förändrats. För så är det alla vi i KanDeKanVi förändras varje dag blir vi lite äldre - det är en förändring. Vissa av oss kan ha svårare för förändringar än andra, det bara liksom är så, vissa saker är lätta för någon och lite svårare för nån annan, nu förtiden är KanDeKanViarna så vana vid att saker och ting ändras efter resans gång, i början var det jättejobbigt för många att det inte blev precis så som det var sagt från början, numer så tas de här förändringarna med ro i gruppen, lite tillbaka lutat tänker man, ja ja, det blir säkert fler ändringar. För så är det, när man gör en stor show så här som vi gör så är det mycket som ändras under tiden, om vi alltid fick precis som vi ville med lokaler, biljetter, affisher, fika och annat som hör till den här kvällen så skulle vi inte behöva ändra på nått.

Men så är det ju inte riktigt, vi måste anpassa oss efter andra som har reptid på scenen tex,  vi måste ändra oss med tider för att det ska funka med mat och boenden och personal och anpassa oss efter hur mycket pengar vi får använda, vi måste ändra oss och tänka om hela tiden - och det går så bra. Det funkar så fint i alla fall. Det märks i gruppen att vi litar på varandra nu, att det kommer att ordna sig även om det inte blev som det var sagt från början, vi litar på att alla fixar det de ska göra på scenen, vi har fler klädbyten än vi haft förut, vi har fler nummer och fler solonummer och vi är redo! Vi har förändrats enormt till det bättre sedan vi började, då var ett klädbyte ett projekt som var svårjobbat, nu flyter det på så fint. Tänk vilken frän förändring! Fränt att få vara med om att en grupp kan förändras så mycket på så kort tid ändå- även om vi har rutin så har vi inte varit en grupp mer än ca 2 år.

Ett härligt gäng träffades i dag igen efter två veckors ledighetI dag har vi repteterat på en mini-show som vi ska framföra på Slomarps Äldreboende nästa tisdag- det ser vi fram emot, vi har varit på Boken innan men Slomarp är nytt. En av våra deltagre bor ju granne så det blir ju en förändring för henne att bara gå rakt över gården. I dag har alla fått en material att ta hem och repa till. Ingela har varit iväg och repterat en gång med bandet- det svänger så klockorna stannar- säger hon. Biljetterna har släppts och försäljningen går bra, i veckan som kommer är det annons i tidningen. Vi håller tummarna för att vi får sälja många biljetter. Repterar gör vi näst nästa vecka igen, nu laddar vi batterierna för att åka på miniturné nästa vecka igen. Tills dess säger vi Tjipp Tjopp - Jämfotahopp!

Till Er som undrar varför det inte är så mycket blider längre på bloggen så är det för att det är svårt att lägga in dem här. Däremot lägger vi varje tisdag ut bilder, eller vi har som målsättning att göra det på facebook sidan som vi har. Där skriver också mer om vad vi gör. Välkomna dit!

INFO INFÖR NÄSTA TISDAG 24 APRIL

SAMLING 13.00 PÅ SLOMARPS ÄLDREBOENDE, VI SHOWAR KL 14 SEDAN FIKAR VI TILLSAMMANS INNAN VI ÅKER HEM.

TA MED ORANGE T-SHIRT, FJÄDERBOA OCH EGEN COWBOYHATT OM DU HAR.

Glöm inte köpa biljetter!

Glöm inte köpa biljetter!

Å ena sidan ser Mamma Miorna Eva och Sandra ut så här...

Å ena sidan ser Mamma Miorna Eva och Sandra ut så här...

Å andra sidan ser det ut så här. Den 29 maj hoppas vi såklart på en massa människor i publiken!

Å andra sidan ser det ut så här. Den 29 maj hoppas vi såklart på en massa människor i publiken!

"Dancing Queen Eva" gjorde succé i Idol för en dag i helgen, här laddar hon för ny solodans i I am Sailing.

"Dancing Queen Eva" gjorde succé i Idol för en dag i helgen, här laddar hon för ny solodans i I am Sailing.

Stefan Ilstedt har tagit den här fina bilden på fina Maria.

Stefan Ilstedt har tagit den här fina bilden på fina Maria.