Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Ännu en tisdag...

...läggs till handlingarna. Allt blir inte alltid som man har tänkt sig. Men kan bli bra ändå på något sätt. I dag har vi repat tillsammans i helgrupp. Bra och nyttigt på alla sätt och vis. Det är lättare att se en helhelt när alla är på plats. Vi kan nu se och känna att vi har bra material att jobba med till den 29 maj, för då är det alltså dags, vi ska showa på hemmaplan på Kulturscenen här i Mjölby. 

Självklart ska bandet vara med och ljud och ljus ska vi också ha såklart. Vi längtar efter att få möta publiken igen. Många bra nummer har vi redan fått i hop, några har vi tom repat inför publik, men nu ser vi fram emot att få göra dem på riktigt, från stora scenen för en vad vi såklart hoppas fullsatt publik. Vi kommer att sälja biljetter runt om i kommunen. De ska kosta 100 kr. Vi kommer att släppa biljetterna i april så nu får alla ni som är sugna hålla utkik i tidningar. Kanskse kommer vi på TV igen, vem vet, vi kan ju hoppas.  Temat är kärlek- det är så skoj att jobba med finns hur mycket som helst att välja bland när vi funderar över låtar och annat som ska höra till showen.

Några i gänget drog i eftermiddag på väg på discot i Boxholm- hoppas ni hade kul säger vi som blev kvar hemma. Vi får säkert höra mer om det om en vecka när vi ses igen. Tills dess säger vi: Hej Hopp diskpropp!