Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

DID BOKEN

...som ni ser på rubriken på det här blogg inlägget så är vi fortfarande kvar i den internationella svängen, did boken betyder ungerfär lite slarvigt "vi har gjort Boken". Vi menar att vi idag har varit på Bokens äldreboende och sjungit och showat för publiken där. Det var uppskattat tror, många klappade med och såg glada ut. Då blir vi också glada. Det är det som är det fina med glädje att ju mer man ger desto mer får man! Fiffigt va. I dag är det alla hjärtans dag så det passade utmärkt att köra vår show med kärlekstema. 

Men did boken- varför skrev vi så? Jo för att en trummis vi har jobbat med Abbe Enhörning, skriver alltid det på sin facebook när han gar gjort ett gig, did Skövde, skrev han när han varit där tex. Så nu skrev vi "did Boken" för det var ju precis det vi gjorde.

Så fick vi fika, det smakade gott och varsinn blomma. Linus berättade att han skulle ge bort sin blomma till en tjej. Men han sa inte vad hon hette. Fina champangefärgade rosor med en röd rand i supersnygga!  Nästa vecka har vi sportlov, skönt, det behöver vi efter den här rivstarten som vi gjort den här vårterminen, fullt ös är väl bara förnamnet, först sätta i hop en show i en hast, sedan översätta den till engelska för att sedan veckan efter återigen göra den på svenska.  När vi fikade på Boken i dag efter föreställningen pratade vi lite om det vi har fått vara med om i KanDeKanVi sedan vi började showa tillsammans, det var en hel del, många glada minnen och vi skrattade gott åt flera tokigheter som när Tessan glömdes vid rampen, det hysteriska giget i Linköping när vi kastade oss i bussen för att hinna både i väg och hem. Ja mycket stolligheter har det varit och mer hoppas vi att det blir, men först lite minisemester en sportlovsvecka. Veckan efter sportlovet  ses vi igen den 28 februari på Kulturscenen i Mjölby.

Tills dess må så gott och passa på att kramas ordentligt nu då på alla hjärtans dag. Vi tycker att man kan ge sig själv en liten klapp på rumpan också, precis så som vi gör när vi showar. Men för jösse namn klappa inte nån annan på rumpan för då hamnar ni på löpsedlarna.

Morsning och goodbajs  så  länge!