Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

WELL DONE...

Då så var det gjort- och inte bara gjort utan med bravur avklarat! Vi har i dag uppträtt för många ungdomar i Kungshöga skolans aula och för Kommunens representanter och utländska representanter från andra länder. Flow4you heter projektet vi har varit en del av och det finns mera att läsa om det här på kommunens hemsida. Kommunikation är ett av nyckelorden i det här projektet, så passande att vi fick vara med, det är ju ständigt det vi jobbar med i KanDeKanVi. Det kändes bra att sätta i hop showen i dag, det är ju första gången som vi gör det, vi har ju bara övat var för sig i grupperna innan så det kändes bra att få se helheten. Alla gjorde en strålande insats, nya solister, Western Dramat blev precis så som vi hade hoppats, folk skrattade åt poängerna och vi sjöng av hjärtans lust.  Cowboyhattarna satt som gjutet och Elvis, vi säger bara Oh my God vilken Elvis vi har i KanDeKanVi.Havet gjort av tyg blev effektfullt och så en solodans bland vågorna- så bra så hälften hade varit nog.

Just det fikat ja hur kunde vi nästan glömma...Semlor och kaffe och varsinn ros fick vi- semlor mums fillibabba- ni hör ju själva att va artist är verkligen livet på alla sätt och vis, Tack säger vi till teknikern Morgan Juvheden som var med-snygga lampor och fräna mikrofoner-det ska man ha!

Ingela och Annelie var med besökarna även på eftermiddagen och gjorde spegel-övningen med dem. Ett konstverk gjorde de också som symboliserar kommunikation på olika sätt. Tack för att vi fick vara med säger vi till en annan Ingela i Kommunen och till Mia, det var görsköj! Nu ger vi järnet nästa vecka på Boken dit vi ska och uppträda!

Här är det Oh my God vilket konstverk!

Här är det Oh my God vilket konstverk!