Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ÄNTLIGEN

...idag har vi träffats igen efter julledigheten. Så härligt. Vi hälsar en ny medlem välkommen, han börjar i eftermiddagsgruppen, jätteskoj tycker vi. En medlem har valt att ha ett uppehåll ett par veckor, så kan de också vara att man vill testa något annat. Vi som är kvar hade oerhört mycket att prata om idag, alla berättade om hur julen och nyåret hade varit vara man hade firat och med vem, vad man hade fått i julklapp, mycket skratt och fniss blev det som vanligt. Vi har lite nya rutiner kring vår fika-paus, numer tar alla med sitt eget fika, vilket fungerade fint, informationen hade gått fram till alla, så bra, då vet vi att det funkar. Det har varit lite svårt i bland att få fram informationen i tid, nu har vi infört lite nya rutiner så vi hoppas att det kommer att bli bättre i vår. Men även här på bloggen vil vi uppmana alla att ringa Ingela eller Annelie om Ni har några frågor eller om något är otydligt, telefonnummer och mailadresser finns till höger här på bloggen. Även på facebook kan ni lämna meddelanden så ska vi svara så fort vi kan. 

Det var ett sidospår, som det så lätt blir med KanDeKanVi, allt blir inte som man har tänkt sig alla gånger, men tänk så bra det kan bli ändå om man bara vågar åka med och hänga på i showgruppens krumbukter och virvlar. Krumbukter ja, vi började dagen med att prata, det har vi redan berättat om, sedan körde vi in en ny låt till repertouaren, med danssteg och allt, nu är det bara texten kvar att lära oss, härligt att få lite nytt fräscht material att jobba med och den här låten är vi övertygade om kommer att gå hem hos publiken- för det är dem vi sjunger om, vi ska inte avslöja för mycket men man kan säga att vi ska undersöka hur pass aktiva de är i publiken med det här numret.

Vi kommer under våren att jobba med temat KÄRLEK- så det har vi pratat mycket om idag, vad kärlek är, vilka ord som vi tycker hör i hop med kärlek och Oh my God vad mycket vi kom på , en hel lång lista, fantastitskt, alltifrån kramar, vänskap, glädje, sorg, hat , sex och underbart kom upp som förslag på vad som hör i hop med kärlek. Nu har vi mycket bra att jobba efter under våren. Vi hoppas såklart att Ni läsare vill följa oss både på bloggen och på facebook, bilder och mera text kommer såsmåningom, först måste alla fylla i en ny samtyckes blankett att man vill vara med på bild- det är frivilligt såklart. 

Nu ska vi gnugga geniknölarna och se vad vi kan koka i hop för en show til våren som vi ska bjuda Er, vår kära publik på. Vi ses!