Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Tisdag 29 november OH MY GOD VILKEN PREMIÄR

Där satt den! Vilken hejdundrande premiär- vilket gensvar från publiken- vilka applåder- vilken show vi gjorde. Allt bara flöt på alla var så bra som bara de kan va i KanDeKanVi och föreställningen var fantastisk. Så roligt, så kul vi ville aldrig att det skulle ta slut och det här vill vi göra om, just det det ska vi ju också- i morrn igen samma tid samma plats Parkhallen i Tranås kl 18.00 är det insläpp.

Vi är så nöjda så glada över att kvällens premiär gick som på räls- helt otroligt vilka stjärnor vi är! WOW! Bilder kommer att läggas ut på facebook. Vi är så tacksamma över alla som har hjälpt oss med den här showen och vill därför nämna dem här på bloggen, för utan Er alla hade det inte varit möjligt att göra den här föreställningen!

Vi börjar med de som har kompat oss, vilka killar, vilka musiker, proffs är de allihop på riktigt! Tack, Värsta bästa bandet med Matte Andersson, Mathias Beltramo Brandin, Abbe Enhörning, Jacob Huddén. Magnus Karlsson och Tobias Martinsson i Almost Famous som är med som paus underhållning när vi andra måste ut och byta om. 

Våra fantastiska scenarbetare som ställer upp på sin fritid, annars jobbar några av dem på kommunen: Annis, Ann-Marie, Sabina, Maria, Elisabeth, Annika, Therese, Angela, Ninni, Karolina, Sofia.

Oskar, Ludde, Malva, Melker som var blomsterutdelare.

Lisa Hagelin -vår biljettbokare.

Calle och Parkhallens personal god mat fin service, vi känner oss som riktiga stjärnor när ni servar oss!

Anderssons Elektriska  i Mjölby för sponsring med tärnljus.

Fegge och Mattes Ljud och Ljus och Morgan Juvheden som är teknikerför hjälpen med tekniken- ni gör så vi syns och hörs- TACK!

Personal på boenden och ordinarie arbetsställen- för all hjälp under HELA året!

Vår chef  ( för daglig verksamhet) Sabina Mildh- för att Du tror på oss och det här projektet!

TACK TILL PUBLIKEN FÖR ATT NI KOM !

Men det absolut största  TACK: et ska ALLA i KanDeKanVi ha- NI är FANTASTISKA PÅ ALLA SÄTT OCH VIS!

I morrn gör vi om det här- lika bra med samma ös för kan nån kan vi- för vi är KanDeKanVi !

Bilder kommer på facebook!