Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

TISDAG 8 NOV -TV OCH ANDRA GREJER

I dag har vi varit med om en TV-inspelning. Östnytt från SVT kom till oss på repetitionen och filmade och intrvjuvade några av oss. Skojigt och lite pirrigt.  Vi sjöng och dansade så där bra som bar vi kan. Biljettförsäljninggen till vår julshow den 29 och 30 nov går som smör i solsken. Det är i nuläget flera hundra som ska komma och kolla på oss- tänk vad roligt att så många vill se oss. Fantastiskt tycker vi, vi är så glada för det.

Vi ser verkligen fram emot att få göra det här, nu känns det som att föreställningen börjar sitta ihop. Texterna börjar sitta där de ska och dansstegen likaså, vi är fenomenala på att stå i kulissen och vara tysta när vi inte är på scenen- som vi har övat på detta. Det kankse låter enkelt- men si det är det inte minsann, men övning ger färdighet sägr man ju, och vi säger att ingenting är omöjligt.  Nästa vecka ska vi repa in applåd tacket och så få övergångarna mellan nummren ännu tajtare så att det inte bir några "häng", det betyder att det blir tyst på scenen och att publiken får sitta och vänta och vänta och vänta och vänta...det ska vi jobba med. 

Nu vet vi också hur vi ska ta oss till och från Tranås- TURNÈBUSS  - wiehoo! Nu är det på riktigt.

Gig ramlar in hela tiden känns det som, så är det såklart inte men vi får fler förfrågningar än vi någonsin hade vågat hoppas på. När julshowerna är klara innan vi taar julledigt ska vi åka till Linköping. 

Men nu måste vi  fokusera på den här föreställningen som kommer att bli nått i "hästväg" så bra.

Så har du som läser det här inte beställt biljett så är det hög tid nu, 29, 30 november Parkhallen i Tranås kl 18.30, mat & juslhow för 200 spänn- det här vill ni inte missa!

Bilder från dagens reptetition hittar ni på fejjan- facebook alltså!

Ja, just det vi har en ny tjej i gruppen också- Välkommen säger vi- kul att du vill bli en KanDeKanViare! Nästa vecka kommer det ytterligare en! Vi är många nu som gillar det här och vil gillar att ni gillar oss på facebook- vi görgillart!

Vi ses där!