Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Snart är det dax...

Nu är det bara en vecka kvar tills vi drar i gång igen och Ni som följer den här bloggen kan läsa om oss och vad vi gör igen. Men planeringen för kommande höst har pågått ett tag, det kommer att bli en mycket spännande höst, med flera framträdanden som redan är inbokade. Vi ska åka till Tranås och Finspångs kommun- något som vi ser fram mycket emot.  I ett par dagar har Ingela och Annelie planerat, funderat och filosoferat över vad vi ska göra utifrån det som vi har önskat tidigare. Hur vi ska nå våra mål och på vilket sätt vi ska arbeta. Mycket ny litteratur har använts. (Litteratur lista kommer i ett senare blogginlägg för er som är nyfikna.) Vi har gjort en grovplanering av vad hösten ska innehålla, hur många tillfällen vi ska ses och hur upplägget ska se ut.

Det kommer att bli en julshow, det kan vi berätta redan nu, för det berättade Ingela i radio i morse. För Er som vill höra det kan ni gå in på www.sr.se Länk till annan webbplats. och klicka er vidare till Radio Östergötland och så till arkivet.  Tisdag  16 augusti kl 6.40 var programmet.

Inom kort kommer vi även att finnas på facebook, sidan vi har skapat ska nu bara kontrolleras av webbredaktören så att den är okej, sedan kommer man att kunna "gilla" oss där och även läsa inlägg och se bilder. Självklart är det frivilligt att vara med på de bilderna, precis som här på bloggen. 

Så nu ser vi fram emot nästa tisdag när vi får köra igång våra träffar igen på riktigt!  Tills dess- passa på att njut av det sista av sommaren!