Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Man kan kalla det succé...

...det vi gjorde i dag på biblioteket. Vi var inbjudna dit för att köra vår föreställning och prata om KanDeKanVi. Jätteskoj! Mycket applåder fick vi och så många som berömde oss. Sandra gjorde en strålande insats som stand- in i numret om "Världens Bästa Servitris". Sten-Åke och Peder var fantastiska som kvinnor i Dolce Vita vilken svansföring. Eva sjöng solo i Mamma Mia. Men svansföringen hos Peder och Sten-Åke den kan få vilken Top Model som helst att gå i topspinn av avundsjuka. Det är skoj att vi får så mycket uppskattning för det vi gör.  Det gör det hela bara ännu roligare. Det är viktigt att man jobbar mot ett mål, den här föreställningen är ett av våra delmål. Därför är det roligt att det nu är det klart att vi ska till Bokens äldreboende i början av juni och spela upp den. Vi utvecklar den lite undan för undan, i ett lagom tempo så att alla hinner med att repetera in de nya momenten i sin egen takt.

Nu har vi också fått frågan vad vi tar i gage, tja vad svarar vi på det?! Blommor och fika fick vi i gage i dag , vad mer kan begära?!

Vet Ni, i dag hade vi våra nya t-shirtar på oss, orange med svart tryck. Gissa vad det står på ryggen?! Precis: KanDeKanVi...det är vi det...och vi kan- så det så!

Nu måste vi skaffa en kamera så att vi kan lägga in lite schyssta bilder- de här funkar ju inte! Vi ses och hörs om en vecka.

Å du, Du vet väl om att Du är värdefull !