Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Tisdagen 3 maj: Mysteriet med den försvunna texten...

...i förra inlägget lade vi in en bild på den fina blomma som kom med blombud till oss. En tack-blomma från FUB i Linköping. Tack själva säger vi, kul att vi fick komma och att Ni tyckte om det vi gjorde! Idag tisdagen den 3 maj har vi övat och övat och övat och övat. Vi repterade även övningen "Hattaffären" som är en improvisationsövning på gibberish. Gibberish är ett språk som inte finns, ett bra språp för där finns inga rätt eller fel och alla kan använda sig av den röst man har  och de ljud man vill och kan. Övningen är en övning i uttryck och användande av kroppsspråket och för de som tittar på som inte är står på scenen och jobbar är det en övning för skrattmusklerna vill jag lova.

Allt kan hända i en påhittad hattaffär, precis som Roy & Roger sjöng; Kunderna kommer och kunderna går. I dag har vi bestämt att vi ska göra t-shirtar med vårat namn på KanDeKanVi, orangea ska de va för det är färgen på väggarna i FUB-lokalen där vi övar varje vecka och  därför var det lite festligt att blommorna  vi fick gick i gul-orangea toner de också.  Nästa vecka ska vi fortsätta att reptera.

Vad menas med dagens överskrift då?

Mysteriet med den försvunna texten? Jo, att texten som skrevs i det inlägget bara är helt borta- putts väck, liksom texterna till massageberättelsen också de var putts väck. Fast texterna till massageberättelserna har vi hittat- phu skönt! De låg så klart på ett sånt där bra-igt ställe där man lägger saker för att de inte ska komma bort. Ett sånt ställe där man aldrig hittar dem och därför kan de heller inte komma bort.

Texten till inlägget med blomman det kom dock aldrig mer tillbaka, det är puttsväck fortfarande. Förmodligen beror det på ett sånt där data-fel, ERROR 40, dvs skit 40 cm från skärmen (japp det är Ingela som sköter inläggen så hon är felet- hi hi!)  Fast Annelie trodde att det inlägget skulle vara så...så då blev det ju bra ändå på nått sätt, fast det inte blev som det var tänkt från början.

Vi ses om en vecka då!