Bild  på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Bild  på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun

Meny

Näringsliv & arbete

Företagsföreningar i Mjölby kommun

Det finns flera lokala företagsföreningar i Mjölby kommun. Via länkarna nedan når du lätt deras hemsidor som öppnas i nytt fönster.

De föreningar som vi har tagit med nedan är branschoberoende. Deras olika evenemang, föredrag, utbildningar med mera som är öppna för alla företag i kommunen presenteras på kalendariumet.

 

Företagarna Mjölby:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Företagarna är en medlemsägd, medlemsstyrd och partipolitiskt obunden intresseorganisation. Föreningen finns över hela landet med 19 regionkontor och 260 lokalföreningar som utgör ett brett nätverk. Företagarnas uppgift är att skapa bättre förutsättningar för företagande i Sverige.

Företagscentrum i Mjölby:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Ett forum för utveckling och samarbete. Här samlas företag från alla branscher, små som stora, för att i samverkan utveckla sin verksamhet, skapa nya affärskonstellationer och lösa gemensamma problem.

Mjölby City i Samverkan:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Mjölby City verkar för att Mjölby ska vara en attraktiv plats och ständigt utvecklas i tiden för invånare, besökare, fastighetsägare, handel och näringsidkare.

Skänningeföretagarna:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Verkar för att främja handel och företagande i Skänninge

 

Föreningar med kopplingar till näringslivet som Mjölby kommun är medlem i:

Coompanion Östergötland:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Erbjuder kostnadsfri företagsrådgivning när du vill starta företag tillsammans med någon annan. Kan alla företagsformer men är särskilt kunniga på företagsformen ekonomisk förening.

FramtidsFrön:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster FramtidsFrön arbetar med entreprenörskap i grundskolan. Erbjuder utbildningar i entreprenöriellt lärande och konkreta verktyg och som möjliggör för lärare att på ett enkelt sätt komma igång med praktiskt entreprenörskapsarbete i klassrummet.

Ung Företagsamhet:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden förening vars syfte är att samverka med skolan för att införa företagsamhet och ett engagerat näringsliv i det svenska utbildningssystemet. Genom sina utbildningar ger Ung Företagsamhet barn och unga möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Kontakt

Näringslivschef

Torbjörn Sjögren
Telefon: 0142-850 11

torbjorn.sjogren@mjolby.se

 

Näringslivsutvecklare

Michael Agu
Telefon: 0142-851 14

michael.agu@mjolby.se