Bildlänk till förstasidan för Mjölby kommun
tisdag 16 januari 2018
Mjölby kommun

Anmäl fel eller lämna en synpunkt

Vi vill ständigt förbättra servicen till invånarna i Mjölby kommun. Därför behöver vi veta vad du tycker.

När du lämnar en synpunkt eller gör en felanmälan via webben får du först en bekräftelse på att vi tagit emot den. Därefter får du svar inom fem arbetsdagar.

När din synpunkt/felanmälan kommer till kommunen blir den allmän handling, den kan alltså bli offentlig om någon begär det.

Vill du ha svar är det viktigt att du anger adress och hur du vill bli kontaktad. Vi tar hand synpunkten/ felanmälan även om du är anonym, men då får du ingen återkoppling.

Anmäl fel eller lämna synpunkt via webbformulär

Felanmälan och synpunkter kan också skickas med vanlig post eller lämnas till Medborgarservice. Antingen lämnar du din felanmälan/synpunkt i Medborgarservice i stadshuset, eller också skickar du den till:  Synpunkt/felanmälan, Mjölby kommun, 595 20 Mjölby

Du kan skriva din felanmälan/synpunkt på ett vanligt papper eller använda den folder som finns i receptionen i stadhuset och på biblioteken. Foldern har portot betalat, det är bara att skriva, sätta på en liten tejp och posta. Även när du lämnar synpunkt/felanmälan med vanlig post eller i receptionen gäller att du  ska ha svar inom fem arbetsdagar om du lämnar namn och adress.
Till Medborgarservice

Medborgarförslag

Alla som är folkbokförda i Mjölby kommun kan lämna ett medborgarförslag. Alla medborgarförslag tas upp i kommunfullmäktige som bestämmer om, och på vilket sätt, medborgarförslaget ska behandlas. Medborgarförslag måste lämnas skriftligen. Här kan du läsa om medborgarförslag

Kontakta en politiker direkt

På sidan Demokrati och politik kan du se vilka olika nämnder och styrelser som finns i kommunen. På sidan Kontakta din politiker finns kontaktuppgifter till de politiska partiernas gruppledare. På sidan Alla kommunens politiker kan du söka både på namn och nämnd.

Innehåll: Mjölby kommun

Senast publicerad: 2017-07-26

Senast ändrad av: Stefan Kalm

 Utskriftsvänlig version

Innehåll: Mjölby kommun

Senast publicerad: 2017-07-26

Senast ändrad av: Stefan Kalm

Felanmälan akut


Vatten, avlopp, gatubelysning, gator, mark, renhållning, kommunala fastigheter:

Dygnet runt: 107 07

Tekniska kontoret
Telefon, kontorstid: 0142-850 00
Telefon, övrig tid: 0142-107 07
E-post: tekniska@mjolby.se

Elektriska installationer, utomhusanläggningar, serviser, fjärrvärme:

Mjölby Svartådalen Energi AB
Telefon, kontorstid: 0142-855 00
Telefon, övrig tid: SOS-alarm
011-14 96 53

Bostadsbolaget
Telefon: 0142-854 50 http://www.mjolbybostad.se/länk till annan webbplats