Bildlänk till förstasidan för Mjölby kommun
söndag 9 december 2018

Välkommen till

Show & Teatergruppen KanDeKanVi

Här hittar du teatergruppens blogg, för äldre inlägg klicka här för att komma till arkivet.


 • 2013-05-14 kl 13.45

  Tisdag 14 maj- publikt rep!


  I dag är det tisdag igen och tisdagar är inte veckans bästa dag för inget utan för att det är då vi träffas och repeterar med KanDeKanVi. I dag hade vi publik på repetitionen, nyttigt och bra för genast måste vi skärpa till oss lite extra och göra vårt allra bästaste. Bra är det för då vet man var det "klickar" lite grann, alltså var det inte riktigt sitter i hop och så kan man börja jpbba på en lösning för att få det som inte funkade så bra att fungera bättre. Vi fick mycket beröm av vår första provpublik, de tyckte att vi hade valt bra låtar och att vi sjöng bra och så frågade de om det fanns biljetter kvar att köpa- och det finns det än så länge! Vi har sålt många men vill ju så klart sälja ännu fler och ännu fler än då åsså ännu ännu fler för vi tycker ju att alla ska gå på Alla sjunger allsång den 31 maj i Hembygdsgården.Vi ska repetera några tisdagar till och även hinna med en liten turné, eller nåja turné och turné gig på hemma plan ska vi göra ett i alla fall- är det nån som vet om det kallas för turné när man gigar/sjunger/showar på hemma plan- eller är det bara turné när man åker i väg?Det måste vi ta reda på! Å om man måste åka nånstans för att det ska kallas turné då får vi väl åka ett varv i potatisrondellen då i så fall! Hi hi!För Er som saknar bilder och så här på bloggen så får vi be er att gå in på vår facebooksida och kolla på bilderna, det funkar inte att lägga in dem här sedan de gjorde om den här bloggsidan, eller rättare sagt handledarna vet inte riktigt hur den här nya sidan fungerar, ibland när de har skrivit långa blogg inlägg och trott att de lagt in bilder så fungerar det i alla fall inte. Vi lovar att vi ska öva på det så att vi snart kan visa bilder även här på bloggen. Vi ses igen om en vecka. Morning korsning kalsong- snart blir det allsång!
 • 2013-05-02 kl 17.10

  Torsdag 2 maj -Många mil i bil blir det...


  Japp i dag har vi KanDeKanViat på en torsdag, eller våra handledare har i alla fall gjort det. De har åkt runt i Mjölby kommun och i grannkommunerna Boxholm, Tranås och Ödeshög och satt upp affischer inför vår föreställning 31 maj. Det blir ganska många affischer och ännu fler häftstift och många meter tejp. Det är så roligt för alla som vi stannar och pratar med är så glada och önskar oss lycka till många säger att de ska komma och titta. I Boxholm var det många som tyckte att det var så skojigt att det är Boxholmare med och i Ödeshög var det många som tyckte det var skoj att Vilfred var med. Så intresset för vår allsångskväll är stort ! Kul tycker vi- riktigt kul!Biljetterna finns nu hos alla våra återförsäljare och det har redan sålts många- superkoj tycker vi!I dag var det annons i Östgötatidningen- en likadan som affischerna såklart! Vet ni- nu har vi 501 gillare på facebook så vårt mål om 500 nådde vi- vi är så glada och så tacksamma för alla er som gillar oss för det gillar vi! Kram på er därute alla KanDeKanVi-gillare!


 • 2013-04-23 kl 14.34

  Tisdag 23 april Vi repar å repar å repar...


  ...å repar...å repar!Nu ser vi sammanhang vad som händer vem som gör vad och vi hör hur det låter. Vi börjar komma ihåg vilka låtar som kommer efter varandra och vad vi ska göra i de olika låtarna. Det är mycket att hålla reda på och det är skönt när man kör en gammal goding som man har kört många gånger förut som man inte behöver tänka så mycket i utan man bara gört liksom. Härligt!Det kommer bli bra den 31maj det känner vi fräna låtar fräna danssteg och ett jädra hålligång rent ut sagt.I dag har vi fortsatt repa på låtarna, koreografera lite och tränat texter.Allt sjungs på svenska den här gången, det är också lite nytt förut när vi gjort shower har det varit några engelska låtar också men den här gången blev allt på svenska. I dag har vi fått skivor så att vi kan repa hemma också. Eller inte alla men eftermiddagsgruppen har fått sina på förmiddagen glömdes det bort så de får sina skivor nästa gång. Nästa tisdag är sista gången som vi kör dubbla grupper en på förmiddagen och en på eftermiddagen. I hela maj kommer vi bara att ha dubbelgrupp på förmiddagen. Så då blir det inte dubbla grupper utan en dubbelgrupp.Det ska bli spännande då får vi verkligen se hur det blir på riktigt när vi är alla samlade och alla ska göra samma sak! Vi ses!


 • 2013-04-16 kl 15.09
  Gissa låten? 
Svar: Tiotusen röda rosor såklart!

  Tisdag 16 april


  För att se alla bilder - klicka på den röda rubriken!

  Vi är på gång, ja nu är vi riktigt på gång.

  I dag har vi inlett det riktiga intensivarbetet med att lära oss de sista numren till vårshowen, nästa vecka har vi nog kört igenom alltihop och då är det liksom bara ”finputset” kvar, alltså det där sista ”gå och stå:endet” och ”vad ska vi sjunga när:andet” allt det där som vi måste repa i helgrupp för att alla ska få chansen att känna hur det hänger ihop, veta vart man ska och vad man ska sjunga.

  Att få se sambandet och känna gemenskapen det är viktigt och för vissa av oss behövs det fler reptitioner och övningar tillsammans i storgrupp för att anpassa oss till när vi fler på scenen.

  Det är en himla många bra låtar vi har valt.

  Nytt för den här showen är att koreografin till flera av låtarna är gjorda av deltagarna. Tidigare har rörelserna i sångerna varit baserade på rörelser som Ingela eller Annelie har sett någon deltagare utföra. Men idag har vi lyssnat och verkligen känt på låtarna, känt med hela kroppen vad som känns som man vill göra, vilka rörelser och vilka danssteg man vill utföra. Jätteskoj och en hel del nya ”moves” blev det minsann.

  Det är skoj att våra nya deltagare från grannkommunen – i dag var det ännu en ny-välkommen säger vi till dej och kul att ni andra ville fortsätta säger vi till Er, i alla fall det är kul att våra nya deltagare bara hoppar med och kör på- snacka om att de bara gört alltså!

  Det är som sagt mycket arbete kvar men det känns ändå bra att vi ser att det mesta är klart och redan är väl inövat.

  En liten oro finns det i gänget, inte för om det kommer komma publik och inte för om det kommer regna och inte för om man kommer att vara nervös nä utan för om vi kommer få fika och i såfall vad. Lite festligt eller hur. Det där vi ska göra på scnenen det är vi i vanlig ordning inte så oroliga för.

  Vi bara gört!

  Biljetterna släpps om ett par veckor, nästan varje dag är det nån som frågar när biljetterna släpps, gött att det är lite ”riv” efter dem- det gillar vi!

  Nått annat som vi verkligen gillar det är att det nu är 485 personer som gillar oss på facebook. Nu hoppas vi få ihop 500 gillare till den 31 maj, det skulle verkligen vara så roligt.

  Nu ska vi nynna Torparrock och andra klämmiga låtar till den 31 maj, om en vecka ses vi igen, då är det ett nytt studiebesök som hälsar på oss, den här gången kommer de från Linköping spännande att se vilka de är och att få berätta för dem att om man tillåter sig att bara stå och duga så där i största allmänhet och dessutom inte tänker så mycket utan bara gört- då kan det när man sjunger tillsammans bli som Allsång på Skansen- fast så mycket bättre!

  Vi ses om en vecka- det ska bli skoj- skepp å hoj! • 2013-04-09 kl 18.26

  Tisdag 9 april


  Vilken dag vi har haft tillsammans.

  Inte bara vi i vanliga gänget  utan i dag har vi haft besök från Motala focus-gruppen.

  Ett gäng som består av personer från olika inriktingar på deras dagliga sysselstätningar som nu var nyfikna på hur vi arbetar i KanDeKanVi.

  Så de kom till oss för ett studiebesök.

  Vilket härligt gäng, de hängde på och gjorde övningar tillsammans med oss och lärde sig snabbt några av de låtarna som vi håller på att repa in till nya vår-showen. Några av deltagarna från Motala tyckte att det var så skoj att de sa att de ville flytta till Mjölby för att kunna bröja i KanDeKanVi, det tyckte vi lät som en bra plan. Mer underabara härliga människor det behövs inte bara i Mjölby uta överallt. Människor som vill och vågar och som törs säga och känna att de duger precis sådana som de är.

  Det gjorde de och det gjorde vi- och det känns lika skönt varje gång nån har sagt det eller man har hört någon säga det.

  Vi duger alla vi som är som vi är vi duger precis sådana vi är.

  Nått annat som dög bra i dag det var gofikat som Café kneckten fixat åt oss.

  Vilka mackor, vilka kakor vilket gott kafffe. Gött mos! Eller njae mos var det ju inte utan kaffe macka och kaka alltså men gött var det.

  Det här har varit en bra dag- en mycket bra dag.

  Fler sånna vill vi ha nu- med solsken gofika och goa´människor.

  Tack och hej leverpastej • 2013-03-19 kl 16.45

  19 mars - BOXHOLM HERE WE ARE


  Idag har vi varit på uflykt- IGEN - tänker någon! Ja IGEN säger vi. I dag har vi varit i Boxholm närmare bestämt på Bjursdalens äldreboende och sjungit och showat och spexat och det var så roligt, alla i publiken var så glada och klappade takten och skrattade och allt var alldeles alldeles underbart. Förutom vädret då, snöat som tusan har det gjort idag, men det gjorde inget, för de ca 110 personerna som hade trängt i hop sig i stora samlingssalen där vi var blev varma på både utsidan och insidan som en tant sa.

  Å svettigt var det, vi körde såklart Publiken upp med händerna, nästan alla viftade med och så körde vi Papaya Cocunut åsså I am sailing åssåklart Mamma mia och det var så där gladlyckligt hela tiden.

  En fantastisk föreställning och så gott fika, smörgås och så dajmtårta- japp ni hörde rätt dajm tårta- så sött åsså kletigt åsså vansinnigt gott.

  Å vad skoj att Eva och Jessica våra Boxholmare fick showa på hemmaplan.

  Vadstena buss fick skjutsa oss dit och hem, ett känt ansikte bakom ratten, Bosse busschaufför, han fick en puss av Evy innan hon ropade Glad PÅsk och försvann med sin taxi. Ja rosor fick vi också, men idag vill vi ge dagens ros till Mjölby Taxi som stuvade om lite så våra artister i KanDeKanVi inte behövde vänta till 17.30 när vi kom hem strax före fyra. Snacka om servceminded!  Tack snälla Mjölby Taxi för att ni alltid försöker göra det bästa, vi vet att det inte är så lätt med en fast tidtabell att följa.

  Nu så är vi glada och nöjda med dagen, vi gjorde det bästa vi kunde, där vi stod med det vi hade så vi är nöjda, vi kände att vi inte tänkte så mycket utan körde efter "bara gört" principen. Vi har känt att vu har dugt precist som de vi är.

  Å bästa av allt, när Ingela & Annelie var och föreläste på gymnasieskolan i kommunen om KanDeKanVi som daglig sysselsättning så passade de på att fråga åhörarna där om de kunde hjälpa till och lista ut en av sångerna som Sofi sjöng i bussen till Aneby men som vi då inte kom på vilken det var. Emma heter tjejen som gissade rätt.

  Sången Sofi menade då var såklart: Luftens hjältar! Så bra nu vet vi det- tänk så bra det blir när man hjälps åt!

  Nu så tar vi ledigt i två veckor. Vi ses igen vecka 15.

  Ajössens!

  Bilder från dagens utflykt finns på vår facebooksida, glöm inte gilla oss där för det gillar vi! • 2013-03-12 kl 16.51

  Tisdag 12 mars- Aneby here we come!


  TIPS FÖR ATT TITTA PÅ BILDERNA KLICKA PÅ DEN RÖDA RUBRIKEN

  Vilken dag!

  I dag har vi gjort något vi aldrig har gjort förut. Vi har varit på studiebesök, hela gänget, eller nåja nästan hela gänget, några var tyvärr hemma och var sjuka, krya på er säger vi till er, nån annan var på semester, hoppas du har kul säger vi till dej. Någon valde att inte följa med för att "hen" hade andra planer. Såg ni- hen- fränt va det kan betyda höna också på engelska, och vet ni det passar bra med en "hen" i dag för vi har varit i Aneby eller ska vi kalla det för Höneby. 

  Vi har träffat ett gäng sköna människor som sjöng bland annat om att de skulle köpa hönor för pengarna.

  Kören Surprise heter det här gänget och de är också en daglig verksamhet, fast i Aneby då. De har varit och tittat på oss flera gånger både i Boxholm och i Tranås och så bjöd de in oss till sig. Det är vi jätteglada för, vi har haft en mycket trevlig förmiddag, med sång, dans, skratt, fika och härlig gemenskap. Erik i Aneby-gänget hälsade oss välkomna med en välbekant fras- "Bara gört", det kändes fränt att han sa så, för det är ju det vi gör hela tiden vi bara "gört".

  De berättade om sig och sin grupp vad de har gjort och vad de planerar att göra och vi gjorde samma sak, berättade om våra shower och om vad vi planerar att göra i maj åsså bjöd vi in dem att vara med och att komma och hälsa på oss.

  Vi tror att det är jättebra att träffa andra grupper för att få lite tips och idee´r om hur vi kan fortsätta utvecklas i vårt arbete både på och bakom scenen och att vi kan få dela med oss av det vi tycker funkar bra.

  Så det här var visserligen första gången vi åkte till Aneby men inte sista hoppas vi.

  På vägen hem stannade vi på Tranås Statt och käkade lunch tillsammans, uppdukat och fint var det när vi kom, maten var toppen och servicen utomordentlig vi hade ju världens bästa servitriser- hi hi! Det var alla handledare och assistenter som hjälptes åt att leka servitriser idag. Kul för dem vi tycker att de skötte sig ok. De "vanliga" servitriserna som brukar jobba i Parkhallen när vi är där och gör julshower var ju där såklart och höll ett öga på att våra servitriser skötte sig.

  I dag hade vi ny buss- chaufför med ett krängligt namn, Gunte från Lingmerths körde oss och han tyckte att vi sjöng bra på vägen ner när vi hade live- karaoke och vi sjöng allt möjligt.

  Sofi var en otippad juke-box som kom med massor av låtförslag, en av låtarna hon föreslog har vi dock inte lyckats "knäcka" ännu, så den funderar vi fortfarande på- vad det kan va hon menade.

  Vi har haft en toppendag!

  Nästa vecka ska vi till Boxholm på turné det var tänkt att vi skulle åkt pendeln men vet ni det är krångligare och dyrare än man kan tro så vi fick ändra planerna så nästa vecka blir det buss igen.

  Det var det- ses om en vecka- morsning korsning! • 2013-03-12 kl 16.46

  Sidrubrik


  notistext

 • 2013-03-05 kl 13.20
  Nu är vi på "banan" inför vårshowen!

  Tisdag 5 mars- en helt vanlig dag!


  Förra blogginlägget, eller förr-förra  blogginlägget handlade om allt det som vi gör när vi inte repeterar som vanligt.

  I dag har det varit en sån där precis vanlig dag. När vi ”bara” har repeterat.

  Eller bara?! Är det verkligen så att vi ”bara” repeterar lite så där i största allmänhet? Eller är det så att repetitionerna egentligen är mycket mycket mer än så.

  Vi vill hävda att det är så.

  Repetitionsarbetet är liksom en process alltså nånting som händer, nått som växer fram nått som blir av nått som vi från början bara ville eller önskade.

  Under hela den här processen, händer det saker HELA tiden, vi använder oss av oss själva för att göra olika saker, vi tränar kommunikation med ord och med ljud och med kroppsspråk.

  Vi utvecklas hela tiden som grupp och som individer.

  Vi tränar en massa olika färdigheter såsom kroppsliga rörelser, alltså motorik och minnesträning när det gäller att komma ihåg texter och danssteg åsså mycket mer.

  Det är liksom det vi gör när vi ”bara” repeterar.

  För Er som är nytillkomna följare här på bloggen så tycker vi att Ni ska scrolla lite bland de äldre blogginläggen, där hittar ni våra värdegrunder och våra tankar om hur vi vill arbeta och varför.

  Nästa tisdag ska vi iväg på nått spännande som vi aldrig har gjort förut.

  Vi ska på utflykt till Aneby åsså ska vi käka gemensam lunch på Statt i Tranås

  det blir grejer det!

  Tills nästa gång säger vi hej hopp – å vi sägert då vi bara gört- pillesnopp! • 2013-03-03 kl 17.34

  SÖNDAG 3 MARS TURNÉ START


  I dag hade vi turne´start, första showen efter julshowen. Så ni förstår att vi var showsugna på riktigt!

   Lennart och Ombergs buss  skjutsade oss till Ödeshög  och Folkets Park där vi skulle uppträda.

  Solen sken och alla som var med var på sitt allra bästaste show humör.

  När vi kom fram till Ödeshös så repterade vi lite.

  I dag var det en ny tekniker som hjälpte oss Peter Flinck hette han. Han fick en välkomst kram av vår egen primadonna Eva.

  Vi fick också makalöst gott fika, ni vet sånt där hembakat extra gott som man knappt vill sluta äta av. Det satt fint innan föreställningen.

  Ja föreställnigen ja, så mycket folk det kom. Vi sjöäng Mamma Mia, Publiken upp med händerna, Dolce Vita, Leende Guldbruna och många fler. Eva W gjorde premiär som solosångerska- fantastikt bra!

  Eva W är ju vår  nya stjärna från Boxholm  eller nya och ny, hon börjar ju bli gammal i gänget. Men för Annika, vår allra nyaste stjärna var

  det ju publikpremiär idag.

  Vad skoj. Trots att solens sken.

  Ja vi gjorde det vi skulle så bra som vi bara kunde, trot att vi bara var halva skaran idag. Den andra halvan var i Ullared.

  Så är deti bland i livet att vi får välja, man kan inte va med på allt.

  Men vi som var i Ödeshög vi är så nöjda och glada och hoppas att vi får komma tillbaka dit nån mer gång så vi får träffa alla trevliga

  människor i Ödeshögs publiken igen och så att vi kan få mer av den där goda sockerkakan med blåbär i och cocos-kakorna och bullarna- de

  hemgjorda bullarna. Mums!

  På tisdag ses i gen, vanlig tid och vanlig plats!

  Mors kors galsoch! • 2013-02-26 kl 15.27

  Tisdag 26 februari - annars då?!


  Vad gör vi när vi inte KanDeKanViar?

  Den frågan har vi fått några gånger?

  Ja vad gör vi då?

  Vi jobbar med andra saker så är det med det!

  Både handledare och deltagare har andra jobb parallellt, krångligt ord, vi vet, vi säger vid sidan av i stället, alla som jobbar med KanDeKanVi har andra jobb också.

  De flesta har jobb inom dagligsysselsättning på något av de arbetsställen som finns i Mjölby kommun, Knuten har fyra olika grupper en där kan man väver och syr och det som tillverkas kan man köpa på Åboden som är en butik i Mjölby City där någon annan jobbar.

  En annan grupp på Knuten är legogruppen, där bygger man inte lego utan man packar olika saker i påsar som sedan säljs i butiker. 

  Man utför alltså lego-jobb, packjobb och annat till andra butiker, åsså trycker man servetter.

  I utegruppen som är (två grupper) så jobbar man med olika sysslor utomhus, snöskottning, vedklyvning, lövräfsning ja allt som man kan jobba med utomhus.

  De som jobbar på Industrigatan-datagruppen, de ger bland annat ut en tidning som heter ”Lastbil och sjö” och så gör man olika trycksaker tex biljetter och affisher och olika broschyrer och sånt.

  Nån jobbar på McDonalds som salladskung, jo det står så på skylten faktiskt, han är salladskung för han har hand om salladen där.

  Nån jobbar på Lindus det är också ett snickeri där man bland annat gör smörknivar och det som tillverkas på Lindus kan man också köpa på Åboden.

  Nån annan jobbar på Hjärta till hjärta som är en secondhandbutik.

  Nån jobbar på Dacketräffen som har både datagrupp, café och målarverkstad och snickeri. Det här är några av de olika arbeten som finns inom Daglig Sysselsättning i Mjölby kommun, det finns fler, Guldkanten som är en service grupp på ett av våra äldreboenden, Sporren är ett annat snickeri, Café Tallen är ett annat café ja det finns massor av olika bra verksamheter. Ett par deltagare är från Boxholm, en jobbar på Servicehuset gör dukar, en annan gör en massa olika saker som tex är med Familjecentralen dit barn och föräldrar får komma och fika och sjunga, nån annan dag städas det på en skolan och så är hon frukostvärdinna.

  Snacka om att ha många järn i elden!

  Så alla har vi som är med här i KanDeKanVi har andra jobb eller sysselsättningar vid sidan av KanDeKanVi.

  Våra handledare har också andra jobb vid sidan av KanDeKanVi.

  Det var nån som trodde att de, Annelie och Ingela bara jobbade med det här på tisdagar- så är det inte.

  Det är mycket som ska förberedas inför varje repetition som vi har.  Så de jobbar med detta andra dagar också, lite då och då när det behövs liksom.

  Vad de gör då när de jobbar och det inte är tisdag jo det är information som ska skickas till alla när något ändras så att alla vet vad som händer i gruppen.

  När vi ska sjunga så måste ju de låtar vi ska sjunga köpas hem.

  Inför varje show vi gör så är det mycket som ska styras upp.

  Bussar ska beställas, scenkläder och rekvisita ska plockas i ordning, checklista ska gås igenom med arrangörerna så att de vet vad vi behöver när vi kommer, fika, rullstolsramp, nån stans att klä om osv osv osv.

  När vi har eget ljud utan egen tekniker med så hjälps vi åt med att bära och bygga tekniken och när vi har showat färdigt ska vi riva ner det igen.

  När vi har tekniker med så hjälper vi också till för att det ska gå snabbare,

  Scenkläder och rekvisita ja, det måste ju fixas nytt till nya nummer.

  Handlas in eller tillverkas, sånt gör vi då.

  När vi ska ha annonser affisher och biljetter så är det sånt som ska göras.

  Först ska det fixas ett underlag sedan ska det kopieras sedan ska det sättas upp över halva Östergötland.

  När det ska vara annonser i tidningarna ska vi även skicka underlag dit, pressmeddelanden som ska skickas så att tidningarna vet vad som ärpå gång om de bli sugna på att skriva om oss.

  Annat som vi gör när vi inte står på scenen och repeterar är att planera in studiebesök, vi ska åka i väg och andra ska komma till oss.

  Ja det här som vi har skrivit om och lite annat är sånt som vi gör när vi inte repeterar.  Vi gör en hel del annat också.

  Det vi gör när vi har repeterat, det har nu ju sett, våra föreställningar.

  Nu håller vi som bäst på att sätta ihop en ny föreställning som

  ska bli av lite senare i vår.

  Det ser vi fram emot, så nu har vi en massa härligt hårt arbete framför oss att hjälpas åt med. För alla kan inte gör alla, men alla kan göra något!

  Vad vi har gjort i dag? Jo allt det som står här uppe i blogginlägget plus att vi har repterat på det som ska bli vårshowen och att vi har repterat på det vi ska åka på turné med på söndag plus att vi har gjort våra ”vanliga” uppvärmnings och röstövningar och så har vi såklart skrattat också, en massa skratt och glädje har det blivit idag, å vet ni det brukar det bli när vi KanDeKanViar. • 2013-02-05 kl 20.26
  I dag har vi övat sketcher, med punch-lines och statister.

  Tisdag 6 februari Ju mer vi är together...


  Ju mer vi är tillsammans.... eller som Helen sa i dag vi tar den på engelska Ju mer we är together!

  Vi blir fler och fler i KanDeKanVi- jätteskoj att flera hittar oss och vill vara med.

  I dag har vi haft en fantastisk dag på kulturscenen med massor av skratt.

  Vi har sjungit och dansat och tränat på att sätta repliker, jobbat med statister, vi har tränat på att leverea punsch-lines. Det har inget med godis och göra som man skulle tro- punsch-praliner alltså, utan det är nått man säger som har en rolig knorr, nej inte en gris-knorr utan en rolig knorr som gör att folk börjar skratta.

  I julshowen vi gjorde hade Sabine en av våra artister en talroll med flera sådana punsch-lines. I dag har vi alla övat på att säga saker på ett roligt sätt och det funkade. Trots att vi till slut hade hört slutklämmen flera flera gånger så blev det ändå roligt. När man använder kroppspråket  eller en stockholmsdialekt och liksom visade med hela sig själv och sin röst  vad man ville då gick det som publik inte att hålla tillbaka skrattet som fick eka mellan väggarna på Kulturscenen. Härligt och det smittar!

  Vi har såklart övat oss på att duga lite, så där i största allmänhet.

  Det måste man öva på!

  I pausen mellan grupperna  blir scenen så ödsligt tom och tyst. 

  När vi är där är den full av liv, skratt, fniss och lycklighet.

  Lycklighet kände vi också när vi idag övade igenom våra gamla shownummer, några av dem ska vi damma av och ta ut på turné snart ju, så nu måste vi se om vi kommer ihåg dem- det gjorde vi. De som var nya fick liksom bara hänga på så gott det gick- och om det gick- så härligt att se hela gänget släppa loss i våra gamla låtar, stegen satt som en fläskläpp- Oh my god så bra!

  Nu laddar vi om till nästa tisdag!

  Till dess- passa på och känn att ni duger lite där ute i stugorna!

  Ajö-körv med brö!


 

KanDeKanVi

Är en show- och teatergrupp inom Mjölby kommuns dagliga verksamhet för personer med fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar.

Kan-De-Kan-Vi heter vi för att vi tänker att kan de i Köping och Glada Hudik så kan vi i Mjölby.

Kontakt

Slå en signal eller skicka ett sms till:


Telefon: 070-368 67 67

 

Ingela
Telefon: 0142-85934 eller 072-546 33 77

 

Annelie
Telefon: 0142-85818

kandekanvi@mjolby.se

Glöm inte att gilla oss på facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

Innehåll:

Senast publicerad:

Senast ändrad av:

 Utskriftsvänlig version

Innehåll:

Senast publicerad:

Senast ändrad av: