Bildlänk till förstasidan för Mjölby kommun
söndag 22 juli 2018
Mjölby kommun

Välkommen till

Show & Teatergruppen KanDeKanVi

Här hittar du teatergruppens blogg, för äldre inlägg klicka här för att komma till arkivet.


 • 2013-08-21 kl 16.07

  ONSDAG 21 AUGUSTI TERMINSTART


  Äntligen, som jag har längtat, jag trodde aldrig det skulle börja igen, jag har längtat hela sommaren. Jag har väntat och väntat och väntat på den här dagen- det här är några av de fraser som mötte oss handledare i dag när vi startade upp verksamheten i KanDeKanVi efter sommaruppehållet. Fantastiskt så mycket positiva, glada, lyckliga förväntansfulla och sång, dans och showsugna människor som bokstavligen sprang in i aulan på Kungshöga. Ja vi var ju i en annan lokal idag. Det var ett stort kramkalas och det fanns så mycket att prata om efter så många veckors ledighet. I dag har vi hunnit massor. Vi har sjungit, dansat, haft genomgång, provat nya danssteg. Så kom Kerstins Pöjk Robin och var med och spelade gitarr när det kom ett studiebesök från Lettland, de var så glada att de fick komma till oss och hälsa på så vi fick en kasse godis. Som om det inte räckte med de godsakerna så var vi på Valentino, Mjölbys bästa pizzeria tycker vi och hämtade mat till oss allihopa. Lite fränt att hämta nästan 30 st pizzor. Då kunde de inte svara som de brukar att det tar 10 minuter en kvart, nä vi fick smsa vår beställning redan på förmiddagen för att de skulle hinna klart. Ja vi har redan börjat jobba lite försiktigt med julshowen, vi har gjort en önskelista för det ska man ju göra till jul, fast den här gången var det inte en lista med grejer utan en önskelista med sånger som vi vill ha med i showen. Det var många mycket bra förslag! Här har vi en bra grund att jobba med.Vi provade en ny massageberättelse också som våra handledare har skrivit, en mycket bra med tydliga instruktioner om hur rörelserna ska utföras. Så har vi tittat på bilderna från sommarens föreställningar och på facebooksidan på projektor så att alla även de som inte har facebook får se hur det ser ut.Det här blir en bra höst! Vi ska duga hela tiden tänkte vi!En nyhet för i höst är att vi inte kommer att lägga ut några bilder här på bloggen, de läggs i stället ut på vår facebooksida. Där har vi nu 660 gillare- inte illa va?! Tänk när vi startade den sidan var målet att få 100 gillare. Fränt! Vi ses om en vecka!Samma tid samma plats- men då har vi två grupper en på förmiddagen och en på eftermiddagen.Men vi är på Kungshöga även då.Tills dess- glöm inte att där du står- där står du och duger- precis som den du är!


 • 2013-08-14 kl 10.49

  Planeringsdag 14 augusti 2013


  Snart är det dax igen. Nästa vecka drar verksamheten i KanDeKanVi igång igen. Efter en heltisk vår med två stora mycket lyckade produktioner så var det skönt med lite sommarledighet.Inför hösten står vi inför flera förändringar. Den 21 augusti drar vi igång. 21 augusti tänker ni det är ju en onsdag, brukar det inte KanDeKanVias på tisdagar. Jo det är riktigt. Men nu i höst kommer vi att byta dag med anledning av att Kulturscnen är uppbokad. Det är nämligen så att enligt det bokningssystem som finns där idag så har Lagmanskolan förtur till scenen på dagtid och Kultruskolan har förtur på kvällstid. Konstigt men så är det. Det innebär att trots att vi blivit lovade att vara där så får vi vackert flytta på oss. Ingela och Annelie har varit på en massa möten och skickat brev och ringt och grejat om det här eftersom de tycker att det är konstigt att det är på det här sättet.Problem är ju till för att lösas så vi har bytt dag till onsdagar. Det här har inte varit helt enkelt och det är så många fler än vi som är med i KanDeKanVi som drabbas, boenden arbetsställen och personal mfl. Ett annat problem som uppstod i och med dagbytet var färdtjänsten- det har tagit mycket tid och många samtal att lösa- men nu tror och hoppas vi att det är fixat.När allt detta var klart så kom nästa problem- vi kan inte vara på Kulturscenen de första veckorna för att det (äntligen) ska installeras en hiss så att även de som inte kan gå i trappor ska kunna komma ner till logerna och toaletterna som finns i källaren.Så nu har vi letat lokal i hela (nej vi överdriver inte) kommunen och till slut så fick vi hjälp av en snäll Per på Kungshöga skolan som fixade så att vi kan vara i aulan de här två veckorna. Så där kommer vi att vara den 21 och 28 augusti.Nya tider har vi också i höst en förmiddagsgrupp 9-11 och en eftermiddagsgrupp 13-15. Det är vi glada för att kunna gå tillbaka till eftersom det passar bättre då alla hinner äta i lugn och ro.Hur gör man för att få vara med i KanDeKanVi? Alla som vill och har beslut om dagligverksamhet kan vara med. Sedan förra året har vi även ett samarbete med Boxholms kommun. Är du intresserad av att vara med så ta kontakt med någon av våra handledare Ingela eller Annelie, telefonnummer och mailadress finns till höger här på hemsidan.Vi kommer att skriva i bloggen varje vecka som vanligt men alla bilder kommer att läggas ut på facebook. Vi ses!


 • 2013-06-11 kl 14.28

  11 juni MUSIKTÄVLING MED KERSTINS PÖJK


  I dag kom han igen så där bara helt apropå och hälsade på utan nån egentlig anledning. I går fick Ingela ett sms där han, Robin, Kerstins pöjk skrev, jag kan komma till KanDeKanVi om Ni vill- om vil vill?! Det är klart vi vill som en av deltagarna sa, Robin du är ju en i vår familj nu. En annan tyckte han var gullig och nån tyckte han hade snygg rumpa- så det är klart att han vill komma till oss tänker vi- när han får så mycket komplimanger. Förutom att Robin var med i dag så hade vi med eftermiddagsgruppen lite utvärdering om vad som har varit bra i vår och vad som kan bli bättre. Alla var mycket nöjda med terminen och flera tycker att föreställningen i Hembygdsgården är det bästa som vi i KanDeKanVi har gjort- och även nu några veckor efter så känns det fortfarande så där gladpirrigt i kroppen när man tänker på den 31 maj, alla människor som kom och hur fint vädret var och hur glada alla var och hur bra allt gick. Det var en fantastiskt kväll så enkelt är det.Vi har såklart pratat lite om att vi ska på vår sista turné på måndag, då ska vi gästa Boxholms Parken tillsammans med Robin, Magnus, Värsta Bästa Bandet, Sångarbröderna och Jennie och Johan Pettersson och så Vilfred och Stephan. Det kommer också att bli en höjdar kväll inte riktigt lika "stort" som 31 maj men lite så där alldeles lagom stort. Ska bli skoj för Boxholmsgänget i KanDeKanVi att få uppträda på hemmaplan.Båda grupperna i dag hade musiktävling, vi liksom passade på eftersom Robin var med, han spelade och sjöng och Ingela ställde frågor och så fick vi poäng. Vi hade döpt lagen till Grisarna och Kanin och Stålis och Idolerna - vilka som vann? Det säger vi inte- det är inte så viktigt det viktiga är ju att man har kul och att alla kan vara med. Det var inte bara musikfrågor utan lite om prinsessbröllopen och om hur gammal Robin är och lite annat smått och gott. Det här var ju sista gången som vi träffades nu innan sommaruppehållet om vi räknar bort måndagens föreställning. När den är gjord då tar vi sommarlov och så hoppas vi att vi ses allihopa i höst igen.Vi vill också passa på att säga TACK och LYCKA TILL till vår chef Sabina Mildh Grandin som inte längre ska vara vår chef.Tack för allt du har gjort för oss och för att du har trott på oss och stöttat KanDeKanVi och låtit oss växa som grupp och som individer.Vi hoppas att vi ses igen- vi kommer att sakna dej!
  Nu laddar vi som tusan till på måndag- hoppas att det blir mycket folk, biljetterna finns hos våra återförsäljare i Mjölby på Anderssons Elektriska och Åboden och Hemköp och i Boxholm hos Barberarn´och på ICA - vi ses !


 • 2013-06-04 kl 16.27

  4 juni En (nästan) helt vanlig tisdag


  I dag var det lite "dagen efter känsla" på hela gänget. En enorm lycklighet över att föreställningen i fredags var så lyckad samtidigt som det blir en tomhet över att det liksom är över. Eller det är det ju egentligen inte- vi ska ju görat´igen om några veckor i Boxholm, men just den här grejen som hittills är det största och det bästa vi har gjort- det är liksom över för den här gången.Så i dag var det att återgå till ordningen eller oordningen vilket man nu vill. I dag kom Anebygänget och kören Surprise till oss och hälsade på. Kul att ses igen. De fick vara med på en nästan helt vanlig KanDeKanVi tisdag. Vi hade genomgång där vi pratde om vad som hade gått bra under föreställningen och vad som kunde ha gjorts bättre. Alla var väldigt nöjda och det var svårt att hitta saker som man ville förbättra.Sedan värmde vi upp både kropp och knopp och rösten med lite olika övningar. Sedan sjöng vi, dansade och fikade och så avslutade vi med en massageberättelse-d et var länge sedan och mycket uppskattat av alla, det var lite nytt för Surprise:arna och de ville gärna ha tips om var man kunde hitta sådana berättelser.Ja det var en nästan helt vanlig tisdag för oss i KanDeKanVi. Vi ses om en vecka!


 • 2013-06-04 kl 16.20

  31 maj Alla sjunger allsång


  Vilken kväll det blev, solen lyste, våra gästartister glänste, men klarast av alla lyste alla KanDeKanViare i Hembygdgården i Mjölby i fredags kväll.Vädret var fantastiskt, hembygdsgården var full med människor som ville se och höra oss, bandet och gästartisterna. Det var en fantastiskt rolig kväll. Fin musik, kloka ord och tankar från Lisa Tilling, Kerstins Pöjk Robin Carlson sjöng om "Ulla-la" och att Vi var på gång- och det var vi hela kvällen. Magnus Karlsson kom i brandbil med blåljus och möttes upp av KanDeKanVis egen brandkår och tillsammans sjöng de KOm och ta mig långt härifrån, i värsta Brandsta City släckers stil.Vilfred Landstedt från Ödeshög sjöng schlager och allsång. Kevin Lehnberg bjöd på Strövtåg i hembygden och ledde sin kör Kompiskören.Bandet skojade lite och bytte trummis mitt i en låt för att han skulle gå och fiska- gissa vilken låt- just det Gå och fiska.Det var en helt magisk kväll precis så fantastisk som vi ville att den skulle bli. Allt fungerade som det skulle på och och bakom scenen!Anderssons Elektriska som har hjälpt oss att sälja biljetter delade ut gratis fika biljetter till de som kom i publiken- vi fick ju också varsina så klart i KanDeKanVi så vi kan gå dit och fika nån dag under sommaren.Vi vill tacka alla som på nått sätt hjälpte till- här borde vi skriva ingen nämnd och ingen glömd- för ni är så många som bidrar till att vi kan göra det här och vi vill inte glömma någon för Ni är alla lika viktiga för oss. Men vill ändå nämna några: Scenarbetare och andra frivilliga som ställt upp och hjälpt oss Ni är guld värda!Ni gör det där som inte märks, men om ni inte gjorde det då skulle det märkas för då är det mycket som inte skulle fungera på scenen.Till gästartister och bandet säger vi tack för att Ni ville vara med!Till Dacketräffen och Industrigatans dagcenter för hjälp med mat och fika och affischer och biljettryck mm. Tänk så mycket bra dagliga verksamheter det finns i Mjölby kommun och tänk så bra det blir när man kan hjälpas åt så här.Å till alla andra som har gjort det Ni har kunnat och velat- TACK!Till alla KanDeKanViare för att Ni är de ni är och gör det ni gör- Ni är så bra allihopa!Å vet ni- ni duger allihopa!
  Nu laddar vi om för nästa show Boxholm 17 juni- here we come!

 • 2013-05-28 kl 17.30

  NÄST SISTA REPET...


  ...sen smäller det! På fredag är det skarpt läge, då kommer vi köra vår Alla sjunger allsångskväll tillsammans med våra gästartister i Mjölby Hembygdsgård, fullt av folk kommer det vara för nästan alla pengar är slut. I går fanns det mindre än 15 biljetter kvar på Anderssons Elektriska som varit en av våra återförsäljare! I dag har vi repat med scenarbetarna, det är de fantastiska människor som hjälper oss artister att komma av och på scenen i rätt låt. Få på oss de scenkläder vi ska ha och fixa fram rekvisitan och ge oss mikrofoner när vi ska sjunga solo. Fatta hur mycket de har att hålla reda på.Vilka är de då? Ja några av dem jobbar i kommunen på andra boenden och arbetsställen eller i poolen och några är sånna där sköningar som ställer upp och hjälper till helt gratis- bara för att de tycker att det är roligt! Det gör oss alldeles varmgladlyckliga i hela kroppen.Dagens repetition gick precis som förväntat- alla vet vart de ska och när de sjunger solo. Vissa saker kan vi inte öva förrens vi är på scenen i Hembygdsgården och bandet och alla andra är med så det ska bli skoj att det äntligen är fredag den 31 maj- den fredag som vi har längtat mest efter hur länge som helst.Vi kommer träffas klockan 14.00 och hålla på till senast 21.00 vi tror att föreställningen kommer att hålla på till ca 20.30, det är ju lite svårt att veta eftersom vi inte har kunnat testa allting ännu. Spännande är det också. En av gästartisterna har vi träffat mycket, det är Kerstins pöjk Robin Carlson och så Magnus Karlsson honom har vi också träffat förut, men de andra är nya för oss. Som sagt- nu är det nedräkning på allvar och eftersom vi inte längre kan lägga in bilder här på bloggen i det här nya bloggsystemet så får ni helt enkelt gå in på vår facebooksida och kolla bilderna där. Å ni vi ses väl på fredag! Skepp å hoj- görsasköj!

 • 2013-05-24 kl 08.19

  Tisdagsglädje på en torsdag


  Så kan det bli när vi är i farten! Vi har varit i Kvarnparken här i Mjölby och sjungit och showat för HSB på deras stämma. Det var skoj, riktigt skoj. Alla var glada både på scenen och i publiken. Vi körde gamla godingar som "Världens bästa servitris" och så lite smakprov ur Alla sjugner allsångs repetouaren. Kerstins pöjk Robin var ju med såklart- han är liksom vårt eget lilla husband har blivit på nått sätt. Fika fick vi såklart och så en blomma. Nu är det en vecka kvar tills det är dax nere i Hmebygdsgården i Mjölby, biljetterna börjar ta slut, det finns ännu några stycken kvar på Anderssons Elektriska i Mjölby. Tänk vad skoj! Vi har koll på SMHI:s sida och det ser ut som att vi kommer att ha vädergudarna på vår sida.Det spelar egentligen inte så stor roll om det regnar eller är sol, vi kommer att göra vårt bästa ändå oavsett vilket. Men det är klart sommartider hej hej, gör sig lite bättre i solsken- eller hur?!Nu ere tack och gonatt- det kostar att ligga på topp och vara artist! I dag vill vi ge en stor guldstjärna till Mjölby Taxi som väntade på våra stjärnor som blev lite sena. TACK!Nu hopp och hej kollifej!

 • 2013-05-21 kl 14.44

  Tisdag 21 maj -Mitt i spenaten!


  Idag har vi varit i Mjölbys vackra hembygdsgård och repeterat. Fränt var det- scenen var större än vad vi trodde och så fint det var- grönt och skönt! Härligt! Kul att va på plats och få prova alla upp och ner och in och utgångar.Vi kommer behöva hjälp att bygga ramper så att våra "hjulbenta" vänner kan ta sig upp, det fanns heller inga trappräcken att hålla sig i men då får man göra som i TV- ringa en vän. Eller ringa behöver man ju inte här är de ju bara att ropa på nån så kommer det nån och hjälper tillVi är så himla bra på det (också) att hjälpas åt.Hela föreställningen körde vi igenom och sedan fikade vi- det smakade bra i gröngräset.Det är fortfarande mycket kvar att göra inför premiären och nu börjar vi få lite premiärnerver fortfarande är det mest nervösa vad vi ska få och äta och hur vädret ska bli. Våra handledare har numer en ny morgonrutin de kolla 10-dygns prognosen på SMHI och YR väder sidorna flera gånger om dagen.Än så länge ser det hoppfullt ut- uppehåll och ca 20 grader varmt. Men ni vet väl vad man brukar säga?! Att den svenska sommaren är den bästa dagen på hela året.Nu på torsdag ska vi göra ett gig i Kvarnparken i Mjölby- det ska bli kul. Robin en av våra gästartister kommer att följa med så det blir lite nytt och lite gammalt på repertouare. Jätteskoj- det ser vi fram emot. Vi ses nästa vecka. Skepp å hoj- görsaskoj!


 • 2013-05-14 kl 13.45

  Tisdag 14 maj- publikt rep!


  I dag är det tisdag igen och tisdagar är inte veckans bästa dag för inget utan för att det är då vi träffas och repeterar med KanDeKanVi. I dag hade vi publik på repetitionen, nyttigt och bra för genast måste vi skärpa till oss lite extra och göra vårt allra bästaste. Bra är det för då vet man var det "klickar" lite grann, alltså var det inte riktigt sitter i hop och så kan man börja jpbba på en lösning för att få det som inte funkade så bra att fungera bättre. Vi fick mycket beröm av vår första provpublik, de tyckte att vi hade valt bra låtar och att vi sjöng bra och så frågade de om det fanns biljetter kvar att köpa- och det finns det än så länge! Vi har sålt många men vill ju så klart sälja ännu fler och ännu fler än då åsså ännu ännu fler för vi tycker ju att alla ska gå på Alla sjunger allsång den 31 maj i Hembygdsgården.Vi ska repetera några tisdagar till och även hinna med en liten turné, eller nåja turné och turné gig på hemma plan ska vi göra ett i alla fall- är det nån som vet om det kallas för turné när man gigar/sjunger/showar på hemma plan- eller är det bara turné när man åker i väg?Det måste vi ta reda på! Å om man måste åka nånstans för att det ska kallas turné då får vi väl åka ett varv i potatisrondellen då i så fall! Hi hi!För Er som saknar bilder och så här på bloggen så får vi be er att gå in på vår facebooksida och kolla på bilderna, det funkar inte att lägga in dem här sedan de gjorde om den här bloggsidan, eller rättare sagt handledarna vet inte riktigt hur den här nya sidan fungerar, ibland när de har skrivit långa blogg inlägg och trott att de lagt in bilder så fungerar det i alla fall inte. Vi lovar att vi ska öva på det så att vi snart kan visa bilder även här på bloggen. Vi ses igen om en vecka. Morning korsning kalsong- snart blir det allsång!
 • 2013-05-02 kl 17.10

  Torsdag 2 maj -Många mil i bil blir det...


  Japp i dag har vi KanDeKanViat på en torsdag, eller våra handledare har i alla fall gjort det. De har åkt runt i Mjölby kommun och i grannkommunerna Boxholm, Tranås och Ödeshög och satt upp affischer inför vår föreställning 31 maj. Det blir ganska många affischer och ännu fler häftstift och många meter tejp. Det är så roligt för alla som vi stannar och pratar med är så glada och önskar oss lycka till många säger att de ska komma och titta. I Boxholm var det många som tyckte att det var så skojigt att det är Boxholmare med och i Ödeshög var det många som tyckte det var skoj att Vilfred var med. Så intresset för vår allsångskväll är stort ! Kul tycker vi- riktigt kul!Biljetterna finns nu hos alla våra återförsäljare och det har redan sålts många- superkoj tycker vi!I dag var det annons i Östgötatidningen- en likadan som affischerna såklart! Vet ni- nu har vi 501 gillare på facebook så vårt mål om 500 nådde vi- vi är så glada och så tacksamma för alla er som gillar oss för det gillar vi! Kram på er därute alla KanDeKanVi-gillare!


 • 2013-04-23 kl 14.34

  Tisdag 23 april Vi repar å repar å repar...


  ...å repar...å repar!Nu ser vi sammanhang vad som händer vem som gör vad och vi hör hur det låter. Vi börjar komma ihåg vilka låtar som kommer efter varandra och vad vi ska göra i de olika låtarna. Det är mycket att hålla reda på och det är skönt när man kör en gammal goding som man har kört många gånger förut som man inte behöver tänka så mycket i utan man bara gört liksom. Härligt!Det kommer bli bra den 31maj det känner vi fräna låtar fräna danssteg och ett jädra hålligång rent ut sagt.I dag har vi fortsatt repa på låtarna, koreografera lite och tränat texter.Allt sjungs på svenska den här gången, det är också lite nytt förut när vi gjort shower har det varit några engelska låtar också men den här gången blev allt på svenska. I dag har vi fått skivor så att vi kan repa hemma också. Eller inte alla men eftermiddagsgruppen har fått sina på förmiddagen glömdes det bort så de får sina skivor nästa gång. Nästa tisdag är sista gången som vi kör dubbla grupper en på förmiddagen och en på eftermiddagen. I hela maj kommer vi bara att ha dubbelgrupp på förmiddagen. Så då blir det inte dubbla grupper utan en dubbelgrupp.Det ska bli spännande då får vi verkligen se hur det blir på riktigt när vi är alla samlade och alla ska göra samma sak! Vi ses!


 • 2013-04-16 kl 15.09
  Gissa låten? 
Svar: Tiotusen röda rosor såklart!

  Tisdag 16 april


  För att se alla bilder - klicka på den röda rubriken!

  Vi är på gång, ja nu är vi riktigt på gång.

  I dag har vi inlett det riktiga intensivarbetet med att lära oss de sista numren till vårshowen, nästa vecka har vi nog kört igenom alltihop och då är det liksom bara ”finputset” kvar, alltså det där sista ”gå och stå:endet” och ”vad ska vi sjunga när:andet” allt det där som vi måste repa i helgrupp för att alla ska få chansen att känna hur det hänger ihop, veta vart man ska och vad man ska sjunga.

  Att få se sambandet och känna gemenskapen det är viktigt och för vissa av oss behövs det fler reptitioner och övningar tillsammans i storgrupp för att anpassa oss till när vi fler på scenen.

  Det är en himla många bra låtar vi har valt.

  Nytt för den här showen är att koreografin till flera av låtarna är gjorda av deltagarna. Tidigare har rörelserna i sångerna varit baserade på rörelser som Ingela eller Annelie har sett någon deltagare utföra. Men idag har vi lyssnat och verkligen känt på låtarna, känt med hela kroppen vad som känns som man vill göra, vilka rörelser och vilka danssteg man vill utföra. Jätteskoj och en hel del nya ”moves” blev det minsann.

  Det är skoj att våra nya deltagare från grannkommunen – i dag var det ännu en ny-välkommen säger vi till dej och kul att ni andra ville fortsätta säger vi till Er, i alla fall det är kul att våra nya deltagare bara hoppar med och kör på- snacka om att de bara gört alltså!

  Det är som sagt mycket arbete kvar men det känns ändå bra att vi ser att det mesta är klart och redan är väl inövat.

  En liten oro finns det i gänget, inte för om det kommer komma publik och inte för om det kommer regna och inte för om man kommer att vara nervös nä utan för om vi kommer få fika och i såfall vad. Lite festligt eller hur. Det där vi ska göra på scnenen det är vi i vanlig ordning inte så oroliga för.

  Vi bara gört!

  Biljetterna släpps om ett par veckor, nästan varje dag är det nån som frågar när biljetterna släpps, gött att det är lite ”riv” efter dem- det gillar vi!

  Nått annat som vi verkligen gillar det är att det nu är 485 personer som gillar oss på facebook. Nu hoppas vi få ihop 500 gillare till den 31 maj, det skulle verkligen vara så roligt.

  Nu ska vi nynna Torparrock och andra klämmiga låtar till den 31 maj, om en vecka ses vi igen, då är det ett nytt studiebesök som hälsar på oss, den här gången kommer de från Linköping spännande att se vilka de är och att få berätta för dem att om man tillåter sig att bara stå och duga så där i största allmänhet och dessutom inte tänker så mycket utan bara gört- då kan det när man sjunger tillsammans bli som Allsång på Skansen- fast så mycket bättre!

  Vi ses om en vecka- det ska bli skoj- skepp å hoj!


 

KanDeKanVi

Är en show- och teatergrupp inom Mjölby kommuns dagliga verksamhet för personer med fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar.

Kan-De-Kan-Vi heter vi för att vi tänker att kan de i Köping och Glada Hudik så kan vi i Mjölby.

Kontakt

Slå en signal eller skicka ett sms till:


Telefon: 070-368 67 67

 

Ingela
Telefon: 0142-85934 eller 072-546 33 77

 

Annelie
Telefon: 0142-85865

kandekanvi@mjolby.se

Glöm inte att gilla oss på facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

Innehåll:

Senast publicerad:

Senast ändrad av:

 Utskriftsvänlig version

Innehåll:

Senast publicerad:

Senast ändrad av: