Bildlänk till förstasidan för Mjölby kommun
fredag 23 februari 2018
Mjölby kommun

Information om energi, transporter och miljö.

Solenergi

Ekonomiska bidrag

  • Energimyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Det finns flera olika ekonomiska bidrag som hushåll kan söka för energieffektiviseringsåtgärder.

Energi

  • Elpriskollenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Elpriskollen är en bra hemsida för dig som funderar på att byta el-leverantör och vill göra en prisjämförelse.
  • Energiaktivlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - En hemsida med tips för dig som ska åtgärda din höga energianvändning. Framtagen av Boverket och Energimyndigheten
  • Energikalkylenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Är en sida där man kan beräkna energibesparing vid byte av uppvärmningssystem och andra åtgärder i bostaden.
  • Energikontoretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - På Energikontoret Östra Götalands hemsidan finner du bland annat informaiton för både privatpersoner och företag samt regional energistatistik.
  • Energimyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - På Energimyndighetens hemsida finns väldigt mycket bra information om energianvändning. Mycket informationsmaterial går även att beställa kostnadsfritt.
  • Konsumenternas Elrådgivningsbyrålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Konsumenternas Elrådgivningsbyrå är en kostnadsfri tjänst för dig som vill ha information och råd om den svenska elmarknaden. Du kan bland annat vända dig dit om du har frågor om elräkningen, byte av el-leverantör och elpriset med mera.

Klimat

Transport

  • Sjlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (miljökalkylator) - Låter dig beräkna utsläppen för olika transportalternativ vid inrikesresor.

Innehåll: David Hansevi

Senast publicerad: 2017-01-24

Senast ändrad av: Stefan Kalm

 Utskriftsvänlig version

Innehåll: David Hansevi

Senast publicerad: 2017-01-24

Senast ändrad av: Stefan Kalm

Miljökontoret

Energi- och klimatrådgivare

Telefon: 0142 - 857 58
energiradgivning@mjolby.se

Besöksadress: Stadshuset, Burensköldsvägen 11
Postadress: Mjölby kommun, 595 80, Mjölby