Bild  på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun

Meny

Fotografi av kvinna som arbetar i trädgården
Fotografi av kvinna som arbetar i trädgården

Information om energi, transporter och miljö.

Solenergi

Ekonomiska bidrag

  • Energimyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Det finns flera olika ekonomiska bidrag som hushåll kan söka för energieffektiviseringsåtgärder.

Energi

  • Elpriskollenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Elpriskollen är en bra hemsida för dig som funderar på att byta el-leverantör och vill göra en prisjämförelse.
  • Energiaktivlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - En hemsida med tips för dig som ska åtgärda din höga energianvändning. Framtagen av Boverket och Energimyndigheten
  • Energikalkylenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Är en sida där man kan beräkna energibesparing vid byte av uppvärmningssystem och andra åtgärder i bostaden.
  • Energikontoretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - På Energikontoret Östra Götalands hemsidan finner du bland annat informaiton för både privatpersoner och företag samt regional energistatistik.
  • Energimyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - På Energimyndighetens hemsida finns väldigt mycket bra information om energianvändning. Mycket informationsmaterial går även att beställa kostnadsfritt.
  • Konsumenternas Elrådgivningsbyrålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Konsumenternas Elrådgivningsbyrå är en kostnadsfri tjänst för dig som vill ha information och råd om den svenska elmarknaden. Du kan bland annat vända dig dit om du har frågor om elräkningen, byte av el-leverantör och elpriset med mera.

Klimat

Transport

  • Sjlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (miljökalkylator) - Låter dig beräkna utsläppen för olika transportalternativ vid inrikesresor.

Kontakt

mjolbykommun@mjolby.se
Telefon: 0142-850 00
Burensköldsvägen 11, 595 80 Mjölby
Organisationsnummer: 212000-0480

Logga in