Bildlänk till förstasidan för Mjölby kommun
måndag 22 januari 2018
Mjölby kommun

Fritidshem

Fotografi av Västra hargs fritidshem

Västra Hargs fritidshem
Västra Hargs fritidshem ligger i en lantlig, lugn och vacker miljö med närhet till både skog och sjö. Våra lokaler finns högst upp i skolbyggnaden. Vi har för närvarande 27 barn i åldrarna 6-12 år inskrivna på vårt fritidshem.

Vi är fem personal som arbetar på fritids; Carolina Krusell, lärare med fritidsinriktning, Andreas Henriksson, Victoria Langueville samt Anna Björkman, elevassistent. Petra Norrbom ansvarar för morgonfritids.

Vi strävar efter att ha ett brett utbud av aktiviteter på vårt fritidshem. Här finns också möjlighet till avkoppling. Vi planerar vår verksamhet utifrån fritids läroplan samt utifrån barnens ålder, mognad, behov, intressen och erfarenheter.

Mål för Västra Hargs fritidshemPDF

De barn vars vårdnadshavare arbetar eller studerar har rätt till plats på fritidshem. Fritidshemsplats erbjuds endast under vårdnadshavares arbetstid/studietid samt under restid till och från arbete/studier. Ansök om fritidshemsplats via kommunens hemsida. Barnet beviljas fritidshemsplats när ansökan och inkomstuppgift lämnats in.

Uppsägning av plats på fritidshem ska göras senast två månader innan sista närvarodag via kommunens hemsida.
Det är viktigt att ni meddelar oss eventuella ändringar som rör ert barn på fritids t ex tider, ändrad inkomst, sjukdom eller annan person som hämtar.
Barnen ska ha med "kläder efter väder" samt extrakläder. Det underlättar om kläderna är märkta med barnets namn.

För att veta vad som händer på vårt fritidshem och för att kunna se till att ert barn har rätt utrustning med sig är det viktigt att ni läser fritids månadsbrev och övrig information.

Kontaktuppgifter till fritids:

Telefon: 0142- 230 53, 0706-66 89 51

Mail: fritidsvh@mjolby.se

Instagram: fritidsvhInnehåll: Sara Andersson

Senast publicerad: 2018-01-18

Senast ändrad av: Ann-Sofie Lundström

 Utskriftsvänlig version

Innehåll: Sara Andersson

Senast publicerad: 2018-01-18

Senast ändrad av: Ann-Sofie Lundström

Västra Hargs fritidshem

Telefon: 0142-230 53
Mobiltelefon: 070-666 89 51

Adress
Betlehemsvägen 5
595 91 Mjölby