Bildlänk till förstasidan för Mjölby kommun
tisdag 16 januari 2018
Mjölby kommun

Matsedel för Boken och Änggårdens restauranger

Restaurangen på Änggården är öppen på vardagar öppen klockan 

11-14, lunch serveras klockan 11.30-13.30.

Lördagar, söndagar och helgdagar är serveringen öppen klockan 11-13, lunch serveras klockan 11.30-13.

Restaurangen på Boken är öppen på vardagar öppen klockan 11-14, lunch serveras klockan 11.30-13.30.

Lördagar, söndagar och helgdagar är serveringen öppen klockan 11-13, lunch serveras klockan 11.30-13.

Salladsbuffé varje dag. Varma grönsaker alla dagar utom soppdag.

Pris 70 kronor inklusive kaffe och dessert.

Varmt välkommen!

Du kan även se vår meny i appen Omsorgen.


Vecka 2

Dag

Lunch

Dessert

Måndag

8/1

 

Raggmunk med stekt fläsk från svenska gårdar och lingonsylt

Kökets drottningkräm

Tisdag

9/1

Köttkorv på kött från svenska gårdar och rotmos

Kökets körsbärssoppa

Onsdag

10/1

Stekt sejfilé med kall äppel- och dragonsås, kokt potatis

Kökets svartvinbärskräm

Torsdag

11/1

Broccolisoppa

Äppelpaj med vaniljsås

Fredag

12/1

Ugnsfärs på färs från svenska gårdar med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt

Kökets björnbärskräm

Lördag

13/1

Örtöverbakad kap kummelfilé med varm tomatsås och kokt potatis

Choklad- och hallonkaka med grädde

Söndag

14/1


Förrätt: Toast Skagen

Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, kokt potatis och gelé

Fruktsallad med grädde


Vecka 3

Dag

Lunch

Dessert

Måndag

15/1


Korv Stroganoff på korv med kött från svenska gårdar och kokt potatis

Kökets hallonkräm


Tisdag

16/1


Fiskgratäng på hokifilé med chilitäcke, kokt potatis


Kökets vitaminsoppa

Onsdag

17/1

Köttfärsås på färs från svenska gårdar och pasta


Kökets jordgubbskräm

Torsdag

18/1

Ärtsoppa med fläsk från svenska gårdar

Tunna pannkakor med sylt och grädde

Fredag

19/1


Kycklinggryta med smaka av vitlök, chili och citrongräs, kokt potatis

Kökets blåbärssoppa

Lördag

20/1


Stekt torskfilé med skarpsås och kokt potatis

Kökets lingonmousse


Söndag

21/1

 

Förrätt: Snittar med ost- och skinkröra på skinka från svenska gårdar

 

Helstekt kotlettrad från svenska gårdar med svampsås, kokt potatis och gelé

Toscapäron med grädde


Innehåll: Camilla Svedberg Grill

Senast publicerad: 2018-01-08

Senast ändrad av: Camilla Svedberg Grill

 Utskriftsvänlig version

Innehåll: Camilla Svedberg Grill

Senast publicerad: 2018-01-08

Senast ändrad av: Camilla Svedberg Grill

Måltidsservice

Måltids- och lokalvårdschef
Marie-Louise Nydahl
Telefon: 0142-858 77
marie-louise.nydahl@mjolby.se

Kökschef Vårdboenden Boken, Änggården och Vasaskolan
Hélen Borger
Telefon: 0142-36 62 32
helen.borger@mjolby.se

Måltidsspecialist
Kim Classon
Telefon: 0142-857 96
kim.classon@mjolby.se

Måltidsspecialist
Camilla Svedberg Grill
Telefon: 0142-855 80
camilla.svedberggrill@mjolby.se