Bild  på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Bild  på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun

Meny

Matsedel för Boken och Änggårdens restauranger

Restaurangen på Änggården är öppen på vardagar öppen klockan 

11-14, lunch serveras klockan 11.30-13.30.

Lördagar, söndagar och helgdagar är serveringen öppen klockan 11-13, lunch serveras klockan 11.30-13.

Restaurangen på Boken är öppen på vardagar öppen klockan 11-14, lunch serveras klockan 11.30-13.30.

Lördagar, söndagar och helgdagar är serveringen öppen klockan 11-13, lunch serveras klockan 11.30-13.

Salladsbuffé varje dag. Varma grönsaker alla dagar utom soppdag.

Pris: 70 kronor inklusive kaffe och dessert.

Varje dag serveras salladsbuffé, bröd, bordsmargarin och måltidsdryck. Reservation för eventuella ändringar.

Varmt välkommen!

Du kan även se vår meny i appen Omsorgen.

Klicka här för att komma till sidan där du kan ladda ner appen Omsorgenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Matsedel

Vecka 38


Måndag 17 september

Lunch: Stekt fläsk från svenska gårdar med löksås och kokt potatis

Dessert: Köket hallonkräm


Tisdag 18 september

Lunch: Fiskgratäng på sejfilé med dijonsenap, tomat och ost serveras med kokt potatis

Dessert: Nyponsoppa

 

Onsdag 19 september

Lunch: Köttbullar på färs från svenska gårdar, gräddsås, kokt potatis och lingonsylt

Dessert: Kökets rabarber-och jordgubbskräm

 

Torsdag 20 september

Lunch: Blomkålssoppa med ostsmak

Dessert: Blåbärspaj och vaniljsås


Fredag 21 september

Lunch: Dillfrikassé på svenskt kött serveras med kokt potatis

Dessert: Kökets svartvinbärskräm


Lördag 22 september
Lunch:
Fisk med mandel med kall sås och kokt potatis

Dessert: Vaniljglass med bärsås


Söndag 23 september

Förrätt: Pannacotta med gräslök och stenbitsrom

Lunch: Skinkstek från svenska gårdar med apelsin- och rosmarinsås, kokt potatis och gelé

Dessert: Persika med grädde


Vecka 39


Måndag 24 september

Lunch:  Raggmunk med stekt fläsk från svenska gårdar och lingonsylt

Dessert: Kökets körsbärskräm

 

Tisdag 25 september

Lunch: Klabbes fiskgratäng på sej smaksatt med tomat och ansjovis serveras med kokt potatis

Dessert: Vitaminsoppa

 

Onsdag 26 september

Lunch: Frukostkorv på svenskt kött med senapssås och kokt potatis

Dessert: Kökets drottningkräm

 

Torsdag 27 september

Lunch: Ärtsoppa med fläsk från svenska gårdar

Dessert: Tunna pannkakor med sylt och grädde

 

Fredag 28 september

Lunch: Rimmad fläsklägg från svenska gårdar och rotmos

Dessert: Kökets hallonssoppa


Lördag 29 september
Lunch:
Stekt torskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis

Dessert: Kökets blåbärsmousse


Söndag 30 september

Förrätt: Grön ärtsoppa toppad med crème fraiche

Lunch: Stekt kycklingfilé från svenska gårdar med gräddsås och kokt potatis

Dessert: Fruktsallad med grädde

 

Kontakt

Måltidschef

Marie-Louise Nydahl

Telefon: 0142-858 77

marie-louise.nydahl@mjolby.se

Kökschef Vårdboenden Boken, Änggården och Vasaskolan

Hélen Borger
Telefon: 0142-36 62 32
helen.borger@mjolby.se

Måltidsspecialister
Kim Classon
Telefon: 0142-857 96
kim.classon@mjolby.se

Camilla Svedberg Grill
Telefon: 0142-855 80
camilla.svedberggrill@mjolby.se

Kontakt

E-post: mjolbykommun@mjolby.se
Telefon: växel 0142-850 00
Burensköldsvägen 11, 595 80 Mjölby
Organisationsnummer: 212000-0480

Logga in

Mjölby kommun i sociala medier

Innehåll: Camilla Svedberg Grill
Senast ändrad av: Stefan Kalm
Uppdaterad: 2018-09-17
Publicerad: 2012-10-15

Mjölby kommun i sociala medier

Kontakt

E-post: mjolbykommun@mjolby.se
Telefon: växeln 0142-850 00
Burensköldsvägen 11, 595 80 Mjölby
Organisationsnummer: 212000-0480

Logga in